STYLE

Πώς να στολίσεις το σπίτι σου για τα Χριστούγεννα, με συμβουλές από διάσημη διακοσμήτρια

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η διαχρονική συζήτηση σχετικά με το πότε πρέπει να στήσετε το δέντρο ξεκινά τη γνωστή ιστορία - πόσο νωρίς είναι πολύ νωρίς;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να στολίσεις το σπίτι σου για τα Χριστούγεννα, με συμβουλές από διάσημη διακοσμήτρια
Collage

Ενώ οι ψυχολόγοι επιβεβαιώνουν ότι όσοι στολίζουν νωρίτερα είναι πιο χαρούμενοι, η προσοχή στρέφεται στη συνέχεια στο πώς πρέπει να διακοσμήσουμε. Να το παρακάνω ή όχι; Χρωματιστά ή λευκά φώτα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι υπερβολική μια φιγούρα του Άγιου Βασίλη έξω από την πόρτα; Εκεί είναι χρήσιμος ένας επαγγελματίας χριστουγεννιάτικος διακοσμητής.

Η Adele Gregson, διευθύνουσα σύμβουλος της The Christmas Company, στολίζει τα σπίτια από διασημότητες και πολυτελείς χώρους τα τελευταία 12 χρόνια. Δεν πιστεύατε ειλικρινά ότι η Christiano Ronaldo πχ, κάθεται και ξεμπλέκει τα φωτάκια, σωστά; Όχι, αυτό είναι έργο της Gregson, η οποία έχει πελάτες, εκτός από διάσημους και ξενοδοχεία όπως το The Ritz.

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν γρήγορα, η διαχρονική συζήτηση σχετικά με το πότε πρέπει να στήσετε το δέντρο ξεκινά... τελικά πόσο νωρίς είναι πολύ νωρίς; Ενώ οι ψυχολόγοι επιβεβαιώνουν ότι όσοι στολίζουν νωρίτερα είναι πιο χαρούμενοι, η προσοχή στρέφεται στη συνέχεια στο πώς πρέπει να διακοσμήσουμε. Να πούλιες ή όχι; Χρωματιστά ή λευκά φώτα; Είναι υπερβολική μια γιγάντια οθόνη του Άγιου Βασίλη έξω από την μπροστινή πόρτα; Εκεί είναι χρήσιμος ένας επαγγελματίας χριστουγεννιάτικος διακοσμητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χριστουγεννιάτικες χρωματικές τάσεις 2023

«Πολλοί άνθρωποι θέλουν πιο ασυνήθιστα χρώματα φέτος, όχι το τυπικό κόκκινο και χρυσό», λέει η Gregson, ενώ αναφέρει το γαλαζοπράσινο, το καφέ και το μονόχρωμο ως βασικές τάσεις! "Το ασπρόμαυρο έχει γίνει πολύ δημοφιλές, καθώς και το μαύρο και το χρυσό, ή το μπλε και το χρυσό. Η περίπλοκη διακόσμηση, τα γυάλινα μπιχλιμπίδια και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι το κλειδί και αυτό που ζητείται περισσότερο από τους πελάτες μας»

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που είναι... ξεπερασμένη

Δεν είναι πλέον απαραίτητο να καλύπτετε το δέντρο σας με τα γυαλιστερά πράγματα. Τουλάχιστον αυτό λέει η ίδια και φαίνεται πως και οι πελάτες της ζητούν κάτι διαφορετικό! «Ιδανικά, αποφύγετε τα πολύχρωμα φώτα και τις χρωματιστές μπάλες, καθώς αυτή η διακόσμηση είναι ξεπερασμένη», λέει η Gregson. Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα θα αποφύγετε τις υπερβολές με αποτέλεσμα η διακόσμησή σας να φαίνεται πολύ φορτωμένη. 

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια
Η ίδια λέει πως μπαίνουν πρώτα πριν τα στολίδια και πριν προχωρήσετε στο στολισμό πηγαίνετε στην άκρη του δωματίου και ελέγξτε αν φαίνονται ομοιόμορφα. Εάν όχι, τότε διορθώστε. Επίσης τονίζει πως αξίζει να επενδύσετε σε λαμπιόνια καλής ποιότητας, και προσπαθήστε να κρύψετε τις πρίζες και τα καλώδια όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 139 / position2: 1002
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb