ENTERTAINMENT

Ασχημες μέρες για την Taylor Swift στη Βραζιλία: Τα βίντεο με την ίδια, μια νεκρή φαν και ο παγκόσμιος σάλος

Αυτές τις μέρες η Taylor Swift είχε πολλά άσχημα περιστατικά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ασχημες μέρες για την Taylor Swift στη Βραζιλία: Τα βίντεο με την ίδια, μια νεκρή φαν και ο παγκόσμιος σάλος
Collage

Η Βραζιλία βιώνει έναν πρωτοφανή καύσωνα, προκαλώντας συναγερμό για την υγεία. Αυτό προκάλεσε ένα σωρό δυσάρεστα περιστατικά, τα οποία δεν έλειψαν και στη συναυλία της ποπ σταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την υγρασία κάνουν ανυπόφορη την κατάσταση στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Χθες ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στο 60 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menswear (@lessiswore)

Η ζέστη ήταν τόσο αφόρητη όπου βλέπουμε σε βίντεο που δημοσίευσαν οι φαν, πως ακόμα και η ίδια στη σκηνή φάνηκε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο την Παρασκευή, εν μέσω καύσωνα.

Η σταρ ανέβαλε τελικά τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει το Σάββατο, αφού μια θαυμάστρια της, η 23χρονη Ana Clara Benevides πέθανε λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία της την Παρασκευή, γεγονός που συγκλόνισε την τραγουδίστρια. Άλλα βίντεο που τραβήχτηκαν στη συναυλία δείχνουν τη Σουίφτ να πετάει ένα μπουκάλι νερό στο πλήθος ενώ τραγουδάει το All Too Well μέσα στην αποπνικτική ζέστη.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε συντετριμμένη για την απώλεια της 23χρονης, γράφοντας στο Instagram: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτές τις λέξεις, αλλά είμαι συντετριμμένη από την απώλεια μίας θαυμάστριας νωρίτερα απόψε πριν από το show μου. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο συντετριμμένη είμαι από αυτό. Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες που έχω, εκτός από το γεγονός ότι ήταν τόσο απίστευτα όμορφη και πολύ νέα”.

Οι παρευρισκόμενοι στη συναυλία κατήγγειλαν κακές συνθήκες στον συναυλιακό χώρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Swift διέκοψε για λίγο τη συναυλία για να δοθεί νερό στους θαυμαστές, ενώ εθεάθη και η ίδια να πετά μπουκάλια με νερό στο κοινό. Μάλιστα, ορισμένοι από το πλήθος ακούστηκαν να φωνάζουν “νερό, νερό, νερό, νερό“.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2401 / position2: 3631
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb