ENTERTAINMENT

H Adriana Lima δεν έχει κανένα λόγο να δικαιολογείται για την εμφάνισή της, παρόλ`αυτά το κάνει

Η πίεση των γυναικών και δη των διασήμων είναι απίστευτα πολλή για να την αντέξεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Adriana Lima δεν έχει κανένα λόγο να δικαιολογείται για την εμφάνισή της, παρόλ`αυτά το κάνει
Collage/Instagram

Η Adriana Lima και η οικογένειά της καλωσόρισαν τον νεογέννητο γιο τους Cyan Liam Lemmers στον κόσμο πέρυσι.Αυτό που ήταν λιγότερο ευπρόσδεκτο, ωστόσο, ήταν μερικά από τα σχόλια που έλαβε το supermodel Lima, 42 ετών, σχετικά με την εμφάνισή της μετά τον τοκετό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έκανε κάτι στο πρόσωπό της», ξεκίνησε ένα σχόλιο στο Instagram. «Botox, fillers, δεν είναι η ίδια». «Τι έκανες στο υπέροχο πρόσωπό σου;» ρώτησε ένας άλλος σχολιαστής. «Φαίνεται διαφορετικό;»

Όμως το μοντέλο της Victoria's Secret, που έχει τρία παιδιά, έκλεισε στόματα και κάθε κριτική με μια φωτογραφία της και την ακόλουθη δήλωση: «Αυτό είναι το πρόσωπο μιας κουρασμένης μαμάς ενός έφηβου κοριτσιού, δύο προέφηβων, ενός μωρού...  ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lima μιλάει για την εμφάνισή της μετά τον τοκετό. Τον Απρίλιο, μίλησε στο People για να συγχωρήσει τον εαυτό της που έκρινε το σώμα της.

«Κάθε μέρα πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι: «Άκου, αποδέξου ποια είσαι. Αποδέξου το σώμα σου», είπε στο ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι ένα μεταβατικό σώμα αυτή τη στιγμή γιατί είχα ένα μωρό. Έτσι μόλις δημιούργησα μια ζωή. Είναι τόσο μεγάλη ευλογία. Κάθε σώμα έχει διαφορετική αντίδραση με την εγκυμοσύνη και μετά την εγκυμοσύνη».

«Ξέρω πως πρέπει να ασκείσαι κάθε μέρα στο γυμναστήριο αλλά και να αποδεχτείς τις αλλαγές. Και προσπαθώ για αυτό κάθε μέρα», αποκάλυψε η Lima . «Κάθε μέρα, πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι είμαι άνθρωπος. Γίνομαι ανασφαλής πού και πού...». Και πρόσθεσε: «Και μετά, καθημερινά, μαθαίνω νέα πράγματα. Και με την ηλικία, το σώμα αντιδρά διαφορετικά. Αλλά είναι ΟΚ. Μαθαίνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 238 / position2: 2776
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb