ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα 4 ζώδια δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την αξία τους

Ποια ζώδια δεν αντιλαμβάνονται πόσα αξίζουν
AstroGirl
Αυτά τα 4 ζώδια δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την αξία τους
Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος

Πάντα τρέχεις τριγύρω, φροντίζοντας τους άλλους γιατί νοιάζεσαι περισσότερο για την ευτυχία τους παρά για τη δική σου. Αλλά πρέπει να θυμάσαι, οι ανάγκες σου έχουν επίσης σημασία. Δεν πρέπει να παραμερίζεις τις επιθυμίες σου επειδή επικεντρώνεσαι περισσότερο στο να διασφαλίσεις ότι όλοι γύρω σου είναι ικανοποιημένοι. Τι γίνεται με τα συναισθήματά σου; Τι γίνεται με τα όνειρά σου; Είναι όμορφο που νοιάζεσαι τόσο πολύ για τους ανθρώπους στον κόσμο σου, αλλά δεν μπορείς να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες τους πάνω από τις δικές σου. Θυμήσου, αξίζεις την αγάπη και της προσοχή που συνεχίζεις να δίνεις στους άλλους. Αξίζεις επίσης να νιώθεις θαυμασμό και σεβασμό. Να θυμάσαι πάντα ότι αξίζεις!

Ζυγός

Είσαι το πρώτο άτομο που υπενθυμίζει στους φίλους και την οικογένειά σου τι τους αξίζει. Πάντα κηρύττεις τη διάδοση αγάπης και καλοσύνης και πάντα ενθαρρύνεις τους άλλους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Δεν αντέχεις όμως την αντιπαράθεση. Αντί να ζητάς αυτό που σου αξίζει, κρατάς τις μεγαλύτερες επιθυμίες σου κλειδωμένες. Φοβάσαι μήπως σε απορρίψουν ή ξεπεράσεις τα όρια, επομένως συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που σε ρίχνουν. Πρέπει να θυμάσαι την αξία σου και ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ζητάς προαγωγή από το αφεντικό σου ή να ζητάς από τους αγαπημένους σου να σου φέρονται με περισσότερο σεβασμό. Μερικές φορές, είναι απλώς αυτό που πρέπει να κάνεις για να πάρεις αυτό που σου αξίζει.


Παρθένος

Είσαι τελειομανής. Θέλεις απεγνωσμένα να φτάσεις στην επιτυχία, αλλά δε σταματάς ποτέ να γιορτάζεις τις μικρές σου νίκες. Πάντα προσπαθείς για περισσότερα. Το καλύτερό σου δεν είναι ποτέ αρκετά καλό. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς ή πόσο πετυχαίνεις, εξακολουθείς να νιώθεις ότι θα μπορούσες να είχες κάνει περισσότερα. Είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου. Ποτέ δε δίνεις στον εαυτό σου αρκετή πίστωση. Ωστόσο, είσαι ένα από τα πιο παραγωγικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αντιμετωπίζεις περισσότερα σε μια μέρα από όσα αναλαμβάνουν ορισμένοι άνθρωποι σε ένα μήνα. Παρόλο που είναι φυσικό να πιέζεις τον εαυτό σου και να τον προκαλείς, πρέπει να θυμάσαι την αξία σου. Τα πας πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι.


Ιχθύες

Δε χρειάζεται να σου πουν οι φίλοι, ο σύντροφος ή οι γονείς σου ότι είσαι πολύτιμη για να νιώσεις έτσι. Δεν πρέπει να ψάχνεις έξω από τον εαυτό σου για επιβεβαίωση. Πρέπει να δουλέψεις για να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι για εσένα. Σημασία έχει πώς νιώθεις βαθιά μέσα σου. Αντί να περιμένεις από τους άλλους να σου κάνουν κομπλιμέντα, κάνε κομπλιμέντα στο άτομο που βλέπεις στον καθρέφτη. Αναγνώρισε τη δική σου αξία. Εξάλλου, στο τέλος της ημέρας, είσαι το μόνο άτομο στο οποίο μπορείς να βασιστείς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb