ΟΜΟΡΦΙΑ

Tα συστατικά που κάθε γυναίκα πρέπει να ψάξει στα προϊόντα περιποίησης δέρματός της

Πρέπει οπωσδήποτε ένα από αυτά να υπάρχει στα skincare προϊόντα σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα συστατικά που κάθε γυναίκα πρέπει να ψάξει στα προϊόντα περιποίησης δέρματός της
Collage

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα αναπόφευκτα υφίσταται τη φυσική διαδικασία της χαλάρωσης. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά αξιόπιστα προϊόντα περιποίησης και συστατικά που συνιστώνται από τους δερματολόγους που μπορούν να βοηθήσουν να διατηρήσουμε το δέρμα μας σφριγηλό και πρέπει να τα ψάχνεις πάντα έστω ένα από αυτά να υπάρχουν στη σύσταση των skincare προϊόντων σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ορός βιταμίνης C

Εκτός από τη φυσική γήρανση, ο «μεγαλύτερος παράγοντας που συμβάλλει στη χαλάρωση του δέρματος» είναι η έκθεση στον ήλιο. Με την πάροδο του χρόνου, «οι ακτίνες UV καταστρέφουν τις ίνες του δέρματος που ονομάζονται κολλαγόνο και ελαστίνη, γεγονός που προκαλεί το δέρμα να αποκτά καθοδική τάση».

Νιασιναμίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν χρησιμοποιείτε συχνά έναν ορό νιασιναμίδης, πιθανότατα θα παρατηρήσετε μια πιο λαμπερή εμφάνιση συνολικά, λέει ο Kung. «Οι οροί νιασιναμίδης είναι χρήσιμοι για τον τόνο του δέρματός σας επειδή βοηθούν στη ρύθμιση της χρωστικής και επίσης βοηθούν στη μείωση της ερυθρότητας», λέει.

Πεπτίδια

Ένα σημαντικό συστατικό που βρίσκεται συχνά στις συνιστώμενες από τους γιατρούς κρέμες λαιμού που μπορεί να οδηγήσει σε πιο λείο δέρμα, είναι τα πεπτίδια. Οι κρέμες με πεπτίδια μπορεί να βοηθήσουν στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη του δέρματος.

Ορός Γλυκολικού Οξέος

Το γλυκολικό οξύ, ένα συστατικό περιποίησης που ενισχύει το κολλαγόνο, επιφέρει μια σειρά από ευεργετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας, από την εξομάλυνση των ρυτίδων και των γραμμών έως την ενίσχυση του τόνου και της υφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 67 / position2: 402
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb