ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Νέα πρόσωπα, πάρτι και καυτές βραδιές

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Νέα πρόσωπα, πάρτι και καυτές βραδιές
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Ενώ μπορεί να είστε σε θέση να τα κάνετε όλα, μπορεί να μην αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αντιμετωπίσετε τους περιορισμούς σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άσχημα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν είναι άσχημα όλα τα πράγματα που αισθάνεστε έτσι. Η αποστολή σας είναι να αφιερώσετε χρόνο για να προσδιορίσετε ποιες από τις ενέργειές σας αντικατοπτρίζουν τις προτεραιότητές σας και ποιες επιδιώκετε από υποχρέωση ή συνήθεια.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τα όρια. Εάν μπορείτε να είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας σχετικά με το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή, θα είστε σε θέση να ενεργήσετε με τρόπους που αντικατοπτρίζουν αυτή τη σαφήνεια. Αυτό καθιστά ευκολότερο να μοιραστείτε την ίδια σαφήνεια με άλλους, κάτι που με τη σειρά του δίνει περισσότερο χώρο στους άλλους να εκφράσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Όλα αυτά μπορούν να κάνουν τις σχέσεις σας να λειτουργήσουν πιο ομαλά και να νιώσετε πιο ελεύθεροι.


Δίδυμοι

Όσο δελεαστικό κι αν είναι να βιαστείτε, αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή την εβδομάδα είναι η σταθερότητα του μυαλού. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα πράγματα που είναι πιο χρήσιμα εδώ και τώρα, πιστεύοντας ότι όλα τα άλλα πράγματα που διεκδικούν την προσοχή σας μπορούν να περιμένουν.

Καρκίνος

Μερικές φορές το άγχος είναι ένας αξιόπιστος πόρος που μπορεί να σας προειδοποιήσει για κάτι που δε λειτουργεί, και πολλές φορές, είναι μια απόσπαση της προσοχής από το εδώ και τώρα και μια προβολή των φόβων και των ανασφάλειών σας στην παρούσα στιγμή. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια θεμελιωμένη και μεθοδική προσέγγιση στις ανησυχίες σας αυτή την εβδομάδα. Μην εγκαταλείπετε την κοινή λογική σας παρουσία μεγάλων συναισθημάτων και αυτό περιλαμβάνει ΚΑΙ το άγχος.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, είναι σημαντικό να αφεθείτε. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αναγνωρίσετε τα δικά σας θέματα ελέγχου και να είστε πρόθυμοι να αφήσετε ανθρώπους και καταστάσεις να σας αποκαλυφθούν με τον δικό τους τρόπο και με τον δικό τους χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, δίνετε στον εαυτό σας και στους άλλους χώρο να είστε παρόντες στην αβεβαιότητα και να εξερευνήσετε τι χρειάζεται, τι είναι δυνατό και ποια είναι τα επόμενα βήματα από εδώ.
Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα είναι σοφό να διερευνήσετε τους τρόπους με τους οποίους εμπιστεύεστε ή δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Πολλά από αυτά δεν έχουν να κάνουν με αυτό που σκέφτεστε όσο με το πώς αισθάνεστε για αυτό που σκέφτεστε. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες, τα άγχη και άλλα άβολα συναισθήματά σας, ώστε να μπορέσετε να βρείτε την αλήθεια για αυτά με τα οποία παλεύετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μεγαλύτερη διαύγεια και εσωτερική γαλήνη πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα είναι μια πραγματικά σημαντική στιγμή για να σκεφτείτε τπως πρέπει να προχωρήσετε στη ζωή σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε τη σκέψη και την προσοχή σας σε ό,τι χρειάζεται συλλογική συμβολή και ό,τι χρειάζεται χρόνο. Να είστε πρόθυμοι να αφήσετε ό,τι διακόπτει την ικανότητά σας να δίνετε προτεραιότητα σε πράγματα που είναι ευαίσθητα στον χρόνο και σημαίνουν περισσότερα για εσάς.

Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεστε σαν τα πράγματα να είναι χαοτικά ή να αλλάζουν πολύ γρήγορα. Αυτή την εβδομάδα, σκεφτείτε ποια θεμέλια θέλετε να δημιουργήσετε και πώς να τα δημιουργήσετε καλύτερα. Αυτό που χρειάζεστε και θέλετε απαιτεί προσπάθεια για να το χτίσετε. Ξεκινήστε από το σημείο που βρίσκεστε και προσδιορίστε τα επόμενα καλύτερα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώθετε σαν να σας τραβούν σε πάρα πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Η ανησυχία σας και η επιθυμία σας να κάνετε τα πράγματα το συντομότερο δυνατό ασκούν επιπλέον πίεση σε εσάς και στις καταστάσεις στις οποίες βρίσκεστε και, στην πραγματικότητα, δε σας βοηθά.

Αιγόκερως

Με τόσες πολλές αλλαγές που συμβαίνουν γύρω και μέσα σας, το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε αυτή την εβδομάδα είναι να δώσετε προτεραιότητα στο να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Εάν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, είναι σημαντικό να είστε όσο πιο προσγειωμένοι και παρόντες με τον εσώτερο εαυτό σας, ώστε να έχετε πρόσβαση στη δική σας σοφία και καθοδήγηση. Αυτό μπορεί να απαιτήσει από εσάς να επιβραδύνετε, ώστε να μπορείτε να συντονιστείτε.

Υδροχόος

Έχει να κάνει με την εύρεση καλά μελετημένων συμβιβασμών αυτή την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να απαιτήσει από εσάς να είστε λίγο πιο ευάλωτοι και στα συναισθήματά σας από ό,τι αισθάνεστε άνετα. Μην επιτρέψετε στην επιθυμία σας για την αλήθεια να εμποδίσει την ικανότητά σας να εντοπίζεται ποια είναι πραγματική.

Ιχθύς

Υπάρχει τόση χαοτική και οδυνηρή ενέργεια στη συλλογικότητα που είναι πιθανό να επηρεαστείτε από αυτήν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτή την εβδομάδα, είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στη γείωση και την παρουσία της ενέργειάς σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει να δώσετε προτεραιότητα στο πρόγραμμα ύπνου σας, ή απλά να επιβραδύνετε. Να είστε εξαιρετικά σκόπιμοι σχετικά με το πώς χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας. Επενδύστε στον εαυτό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
20 / position1: 26 / position2: 557
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb