ENTERTAINMENT

Μπορείς να αναγνωρίσεις αυτό το γλυκό κοριτσάκι; Σήμερα είναι 41 ετών και πολύ διάσημη!

Είναι μια αγαπημένη ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της

Μπορείς να αναγνωρίσεις αυτό το γλυκό κοριτσάκι; Σήμερα είναι 41 ετών και πολύ διάσημη!
Anne Hathaway Official Page

Βλέπεις αυτό το όμορφο καστανό κοριτσάκι στην κεντρική φωτογραφία; Μοιάζει αρκετά γνώριμη ... Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η Anne Hathaway!!!

Ποια είναι η Anne Hathaway;

Η Anne Hathaway γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1982 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Έγινε η πρώτη και μοναδική έφηβη που έγινε δεκτή στο The Barrow Group, μια θεατρική εταιρεία και σχολή υποκριτικής στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός Anne Hathaway έκανε την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση το 1999 στην τηλεοπτική σειρά Get Real. Στη συνέχεια, απέκτησε τον ρόλο που την έκανε διάσημη, παίζοντας τη Mia Thermopolis στο The Princess Diaries (2001). Το 2006 γνώρισε τεράστια επιτυχία με το The Devil Wears Prada και την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στην ταινία Becoming Jane, μια ταινία για τη Jane Austen. Στη συνέχεια, κέρδισε τόσο τις κριτικές όσο και την εμπορική προσοχή για τον ρόλο της στο Love and Other Drugs του 2010. Συνέχισε να κερδίζει την αναγνώριση για μεταγενέστερες κινηματογραφικές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις ταινίες The Dark Knight Rises, Les Miserables και Alice Through the Looking Glass (2016), πριν επιλεγεί για την κωμωδία Ocean's 8 (2018).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες πώς είναι σήμερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 215 / position2: 1189
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb