ENTERTAINMENT

Μπήκαν μαζί στο Hollywood ως έφηβες σταρ, έγιναν κολλητές και πλέον δε μιλιούνται. Τι έχει συμβεί;

Ήταν συμπρωταγωνίστριες και φίλες, αλλά τώρα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους

Μπήκαν μαζί στο Hollywood ως έφηβες σταρ, έγιναν κολλητές και πλέον δε μιλιούνται. Τι έχει συμβεί;
Nextweb Studio

Η Demi Lovato και η Selena Gomez γνωρίζονται εδώ και 18 χρόνια, συγκεκριμένα από τότε που και οι δύο απέκτησαν τους πρώτους τους ρόλους στο "Barney and Friends" σε ηλικία 10 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην παιδική και εφηβική τους ηλικία, οι δυο τους ήταν αχώριστες και υποστήριζαν η μια την άλλη στην καριέρα και τις επιλογές τους. Από τότε, όμως μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει πολλά.

Η τρίτη ανάμεσά τους

Ενώ υπέγραφε αυτόγραφα στο Λονδίνο, ένας θαυμαστής ρώτησε τη Lovato πώς ήταν η Gomez. «Ρωτήστε την Taylor», απάντησε, αναφερόμενη στην ποπ σταρ Taylor Swift, με την οποία η Gomez απέκτησε στενή φιλία αφού και οι δύο έβγαιναν με τους αδερφούς Nick & Joe Jonas, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού τελείωσαν και οι δύο σχέσεις, η Swift και η Gomez παρέμειναν καλές φίλες. Το 2009, η Gomez είπε στο Seventeen, «Κάθε πρόβλημα που έχω θεραπεύεται από την Taylor Swift».

Το 2010 η Demi είπε ότι αυτή και η Selena ήταν «και οι δύο απασχολημένες και της εύχομαι τα καλύτερα» και υπαινίχθηκε ότι υπάρχει ρωγμή στη φιλία τους. Η Demi Lovato άφησε, επίσης, να εννοηθεί η αποδοκιμασία της για τη φιλία της Selena Gomez με την Taylor Swift.

Τρία χρόνια αργότερα, η Selena Gomez και η Demi Lovato καταχειροκρότησαν η μία την άλλη για τη μουσική τους στο Twitter. «Εμμ.. έχω εμμονή με το Come & Get It - @selenagomez. Χαίρομαι πολύ για σένα κυρία», έγραψε η Lovato μαζί με ένα hashtag που έλεγε, "#LiterallyOnRepeat". Η Gomez απάντησε με ένα στιγμιότυπο από το εξώφυλλο του σινγκλ της Lovato "Heart Attack" και ένα χαμογελαστό πρόσωπο.

Τον επόμενο χρόνο, η Lovato εκανε unfollow τη Selena στο Twitter. Παρόλα αυτά, το 2015, η Gomez ευχήθηκε στην Lovato για τα γενέθλιά της στο Twitter.  «Είμαι τόσο ευγνώμων που γεννήθηκες», έγραψε μαζί με τα hashtags «#nomatterwhat», «#forever» και «#haveTHEbestbday». Η Demi απάντησε: «Χαίρομαι που γεννήθηκες κι εσύ...» προσθέτοντας τα hashtags «#nomatterwhat» και «#forever». Λίγους μήνες μετά, η Demi πόσταρε μια κοινή φωτογραφία στο Instagram γραφοντας : «Κοιτάξτε πόσο #coolforthesummer είμαστε», έγραψε η Lovato στη λεζάντα της φωτογραφίας που διαγράφηκε έκτοτε, προσθέτοντας: «Φίλες εδώ και χρόνια». 

Τα επόμενα χρόνια φάνηκε ότι τα ξαναβρήκαν μεταξύ τους, αφού εμφανίστηκαν μαζί στα instyle awards στο LA και η Selena είπε σε μια συνέντευξη ότι αγαπάει πολύ τη Demi και την αισθάνεται σαν οικογένεια.

Το 2018, όμως, έκανε unfollow 279 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Demi Lovato και λίγο καιρό μετά έγινε το αντίθετο, καθώς λόγω της ευαίσθητης ψυχολογικής της κατάστασης ήθελε να αποφύγει τις δύσκολες σχέσεις.

Σε πιο τελευταία νέα, νωρίτερα αυτή τη χρονιά, η Lovato αποκάλυψε σε συνέντευξη ότι πάντα θα αγαπάει τη Selena γιατί μεγάλωσαν μαζί, αλλά δεν είναι πια φίλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 149 / position2: 801
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb