ENTERTAINMENT

Μαλλιοτραβήγματα στο Hollywood: Ήταν κολλητές για 10 χρόνια, αλλά πλέον ανταλλάσσουν πικρά λόγια

Ποιος είναι ο λόγος που οι δυο τους έκοψαν επαφές;

Μαλλιοτραβήγματα στο Hollywood: Ήταν κολλητές για 10 χρόνια, αλλά πλέον ανταλλάσσουν πικρά λόγια
Nextweb Studio

Η διάσημη βασίλισσα της ποπ, Madonna και η γνωστή πρωταγωνίστρια, Gwyneth Paltrow, πέρασαν μαζί μερικά χρόνια τρυφερής φιλίας. Το 2010, αυτή η φιλία έληξε άδοξα και τα σχόλια της μιας για την άλλη, δεν είναι και τα καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Madonna ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Guy Ritchie και η Paltrow με τον frontman των Coldplay, Chris Martin. Οι δύο Αμερικανίδες, προφανώς έδεσαν λόγω των Βρετανών συζύγων τους και της αγάπης τους για τη μουσική.

Αν και ήταν φίλες από το 1999, μια πηγή κοντά και στις δύο σταρ ισχυρίστηκε ότι οι δυο γυναίκες είχαν μια μεγάλη σύγκρουση τον Ιούνιο του 2010. «Δε μιλούν», αποκάλυψε η πηγή. «Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς γιατί διέκοψαν, αλλά η αλήθεια είναι πως η Gwyenth μπορεί να γίνει πολύ ζηλιάρα και ανταγωνιστική».

Αν και ήταν φίλες από το 1999, μια πηγή κοντά και στις δύο σταρ ισχυρίστηκε ότι οι δυο γυναίκες είχαν μια μεγάλη σύγκρουση τον Ιούνιο του 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού γέννησε τον γιο της, Moses, η Paltrow άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα με την προπονήτρια Tracy Anderson για να προετοιμαστεί για το ρόλο της στο Iron Man. Σύντομα συνέστησε τα μαθήματα στη φίλη της. «Έστειλε κυριολεκτικά μήνυμα στη Madonna όταν έφευγε από την πρώτη της συνεδρία και είπε: «Πρέπει να το κάνεις» αποκάλυψε η Anderson στους Times.

Σύντομα, και οι δύο διασημότητες έκαναν μαθήματα μαζί της. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, η Madonna αναφέρθηκε στην Anderson ως τον «σωτήρα» της. Πρόσθεσε ότι η Anderson ήταν «η μόνη που μπορούσε να μαζέψει το σώμα μου» μετά από ένα ατύχημα με ιππασία, τρεις κήλες και δύο καισαρικές τομές.

Ωστόσο, μετά από αρκετό καιρό προπόνησης μαζί, η Madonna και η Anderson διέκοψαν τη σχέση τους. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Madonna την απέλυσε ή αν ο χωρισμός ήταν αμοιβαίος. Ανεξάρτητα από αυτό, αυτό φέρεται να αναστάτωσε την Paltrow.

Τον Απρίλιο του ίδιου έτους, η ιδρύτρια του Goop άφησε να εννοηθεί ότι αυτή και η τραγουδίστρια του "Material Girl" δεν ήταν τόσο κοντά όσο ήταν κάποτε. Όταν μιλούσε στη βρετανική Vogue για την πρώην προπονήτρια της Madonna, Tracy Andersson, η Paltrow είπε, "Μπορώ να γίνω κακιά. Ναι, είναι καλό που η Tracy δεν εκπαιδεύει πια τη Madonna. Είναι υπερβολική. Αφήνει τον κόσμο να περιμένει και σου τρώει όλη τη μέρα."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 149 / position2: 862
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb