ENTERTAINMENT

Στα 90s ήταν κολλητές και συγκάτοικοι και πλέον δε λένε ούτε «γεια». Ποιες είναι;

Αυτές οι δύο celebrities ήταν οι καλύτερες φίλες, όμως ένα μυστικό τις χώρισε για πάντα

Στα 90s ήταν κολλητές και συγκάτοικοι και πλέον δε λένε ούτε «γεια». Ποιες είναι;
Nextweb Studio

Ποιος είναι ο λόγος που η Winona Ryder και η Gwyneth Paltrow έπαψαν να είναι φίλες στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ενώ ήταν για χρόνια κολλητές και συγκάτοικοι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο stars εθεάθησαν πολλές φορές στα μέσα της δεκαετίας του '90 να βγαίνουν μαζί, ενώ έκαναν παρέα και με τους δύο κολλητούς, Ben Affleck και Matt Damon. 

Σύμφωνα με το Yahoo!, η Paltrow λέγεται ότι ήταν αυτή που γνώρισε τον Damon στη Ryder το 1997. Εκείνη την εποχή, τόσο η μίαόσο και η άλλη ήταν όμορφες, νεαρές σταρ. Η Ryder ήταν γνωστή για ταινίες όπως τα Heathers, Edward Scissorhands και Little Women. Η Paltrow είχε πρόσφατα πρωταγωνιστήσει στο Se7en και στο Emma.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Paltrow  φημολογείται ότι έκλεψε ένα σενάριο από την Ryder

Το ρήγμα στη φιλία τους λέγεται ότι προέκυψε όταν η Paltrow  βρήκε το σενάριο του Ερωτευμένου Σαίξπηρ στο δωμάτιο της Ryder και αποφάσισε να προσπαθήσει να πάρει η ίδια έναν ρόλο στην ταινία. Οι απόψεις διίστανται ως προς το αν η Paltrow έκλεψε το πραγματικό σενάριο από την Ryder ή αν απλά το είδε και μετά επικοινώνησε με τον ατζέντη της για έναν ρόλο. Όπως και νά 'χει, η Paltrow  κατέληξε στην ταινία του 1998 και κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της ως Viola de Lesseps δίπλα στον William Shakespeare του Joseph Fiennes.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Howard Stern το 2015, η Paltrow είπε ότι η ιστορία της κλοπής του σεναρίου από την Winona ήταν επινοημένη. «Αυτός είναι ένας αστικός μύθος», είπε. «Ορκίζομαι στον Θεό ότι δεν το έκανα, σηκώνω το δεξί μου χέρι στη Βίβλο. Ορκίζομαι στον Θεό». Επιβεβαίωσε, όμως, ότι είχαν να μιλήσουν πολλά χρόνια.

Η «φίλη-φίδι» και το κακόβουλο newsletter

Το 2009, όταν ο ιστότοπος lifestyle της Paltrow, Goop, ήταν ακόμα νέος, έστειλε ένα ενημερωτικό δελτίο για μια πρώην «φίλη-φίδι» για την οποία χάρηκε που άκουσε ότι είχε περάσει από μια «ταπεινωτική» κατάσταση.

«Αυτό το άτομο έκανε πραγματικά ό,τι μπορούσε για να με πληγώσει. Ήμουν βαθιά αναστατωμένη, ήμουν θυμωμένη, ήμουν όλα αυτά που νιώθεις όταν ανακαλύπτεις ότι κάποιος που νόμιζες ότι σε αγαπούσε ήταν δηλητηριώδης και επικίνδυνος. Συγκρατήθηκα για να μην αντεπιτεθώ ... Προσπάθησα να σταθώ στο ύψος μου. Αλλά μια μέρα άκουσα ότι κάτι ατυχές και ταπεινωτικό είχε συμβεί σε αυτό το άτομο. Και η αντίδρασή μου ήταν μια βαθιά ανακούφιση και… ευτυχία».

Φυσικά, λόγω των φημών γύρω από την πρώην φιλία τους, οι άνθρωποι υπέθεσαν ότι η Paltrow μιλούσε για τη Ryder, η οποία είχε γίνει πρωτοσέλιδο το 2001 όταν συνελήφθη και καταδικάστηκε για κλοπή καταστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 150 / position2: 637
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb