ENTERTAINMENT

Ένας έρωτας που κράτησε 20 χρόνια και ας ξεκίνησε από μια αγενή ερώτηση

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στα Academy Awards: Eκείνη όμως ήταν ήδη παντρεμένη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ένας έρωτας που κράτησε 20 χρόνια και ας ξεκίνησε από μια αγενή ερώτηση
Collage

Ενώ πολλά ειδύλλια μεταξύ ηθοποιών ανθίζουν για πρώτη φορά με έναν κεραυνοβόλο έρωτα, η συντριπτική πλειοψηφία δεν καταλήγει σε επιτυχημένες, μακροχρόνιες σχέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι έρωτες της La La Land που φτάνουν μακριά, ή τουλάχιστον, μέχρι ένα σημείο.

Η Melanie Griffith και ο Antonio Banderas ειχαν έναν από τους μακροβιότερους γάμους στο Χόλιγουντ. Κανείς δεν περίμενε ότι θα κρατήσει αυτή η αγάπη, και ενώ τελικά δεν είναι ακόμα μαζί, πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια προσπαθώντας.

Ένας 29χρονος Banderas ερωτεύτηκε την Griffith , 32 ετών τότε, από την πρώτη στιγμή που την είδε στα Όσκαρ το 1989 (στα οποία παρευρέθηκε με τον τότε σύζυγό της).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είδα αυτή την όμορφη γυναίκα με ένα κρεμ φόρεμα, με πέρλες», θυμάται, στο ABC News, αμέσως αφού ρώτησε τον Ισπανό σκηνοθέτη Pedro Almodovar ποια ήταν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELANIE (@melaniegriffith)

Όσο για την πρώτη τους κουβέντα; «Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν η ηλικία μου», είπε η ηθοποιός, στο AARP το 2011. «Είπα: «Αυτό είναι το πιο αγενές πράγμα που με ρώτησε πρώτα κάποιος». Αλλά υπήρχε κάτι σε αυτόν».

Αφού ο Banderas κοίταξε για πρώτη φορά τη μέλλουσα σύζυγό του στα Όσκαρ του 1989, η μοίρα εδεσε ξανά το ζευγάρι όταν επαιξαν μαζί στη rom-com "Two Much" του 1995. Τότε όμως ήταν και εκείνος παντρεμένος!

«Ήταν πολύ, πολύ γρήγορο και έντονο όλο αυτό», είπε ο Banderas για τη δυναμική τους στο πλατό. Παντρεύτηκαν στο Λονδίνο τον Μάιο του 1996. Σύμφωνα με το E! News, ο γάμος ήταν «χαμηλών τόνων» και εγινε ένα μήνα μετα την οριστικοποίηση των διαζυγίων τους... Έχουν μαζί μια κόρη, τη Stella.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELANIE (@melaniegriffith)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 105 / position2: 505
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb