ENTERTAINMENT

Το μπικίνι της Addison Rae που της κόστισε δουλειές εκατομμυρίων

Μια απίστευτη περίπτωση που της κόστισε χρήματα
Από το NEWSROOM
Το μπικίνι της Addison Rae που της κόστισε δουλειές εκατομμυρίων
Instagram

Όποιος ακολουθεί την Addison Rae στο TikTok γνωρίζει ότι η ίδια έχει κερδίσει εκατομμύρια από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν πρωταγωνίστησε στην κωμωδία του Netflix του 2021 He's All That, μπήκε στον κόσμο της υποκριτικής και άρχισε να βγάζει ακόμα περισσότερα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, ακόμη και οι μεγαλύτεροι σταρ και οι πιο πλούσιες διασημότητες χάνουν συμφωνίες ή ρόλους ταινιών, και μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίασαν. Όταν το σκάνδαλο της Adidas της Addison Rae οδήγησε σε ορισμένα σκληρά σχόλια, είναι πιθανό αυτό να επηρέασε τις δυνατότητες κερδών της.  Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η Addison Rae έχει καθαρή αξία 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Rae έχει δει την καριέρα της να ανεβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Το 2022, η Addison Rae μοιράστηκε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram που προωθούσε τη δουλειά που έκανε για τις μάρκες Adidas και Praying. Η Rae φορούσε ένα μπικίνι που έγραφε «Πατέρας» και «Γιός» και «Αγία Τριάδα» και ο κόσμος προσβλήθηκε. 

Η Rae αποφάσισε να σβήσει τη φωτογραφία από τον λογαριασμό της στο Instagram αφού δεχόταν εκατοντάδες μηνύματα και σχόλια το ένα πίσω από το άλλο...

Πίσω εντωμεταξύ στο 2020, δημιούργησε το Item Beauty και φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν αγόραζαν αρκετά προϊόντα ώστε το κατάστημα να το διατηρήσει σε απόθεμα. Αυτό επηρέασε το χρηματικό ποσό που θα μπορούσε να κερδίσει η Rae από αυτό το προϊόν.Τον Ιανουάριο του 2023, το Business Insider ανέφερε ότι η Sephora δεν θα πουλά πλέον τα προϊόντα της Rae κάτι που μείωσε κι άλλο τα χρήματά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 568 / position2: 985
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb