ENTERTAINMENT

Οι celebrities που έχουν κατακτήσει τον τίτλο του πιο sexy άντρα στον κόσμο

Ποιοι διάσημοι έχουν υπάρξει .... Sexiest Men Alive

Οι celebrities που έχουν κατακτήσει τον τίτλο του πιο sexy άντρα στον κόσμο
Nextweb Studio

Στις 8 Νοεμβρίου, το People έστεψε ως τον «πιο σέξι άντρα της χρονιάς», τον Patrick Dempsey. Ποιοι κατέκτησαν όμως τον ίδιο τίτλο τα προηγούμενα χρόνια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2022 τον τίτλο πήρε ο Chris Evans. Ο πρώτος μεγάλος ρόλος του Chris Evans ήρθε στην ταινία Not Another Teen Movie του 2001. Το 2011, εντάχθηκε στο MCU ως Steve Rogers, γνωστός και ως Captain America. Από τότε που άφησε τον ρόλο μετά το Avengers: Endgame το 2019, εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το Knives Out και το The Grey Man.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To 2021 ο Paul Rudd επιλέχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας. Είναι γνωστός για τον ρόλο του ως college boy που ονομάζεται Josh στο Clueless. Από τότε έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως το FRIENDS και είναι επίσης ο αξιαγάπητος μπαμπάς Scott Lang στο franchise Ant-Man. 

Ο Michael B Jordan έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ χάρη στους ρόλους του ως Killmonger στο Black Panther και Donnie Creed στο franchise του Creed και επιλέχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς του 2020.

Ο John Legend έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία σε όλη τη μουσική του καριέρα, μεταξύ των οποίων ένα Emmy, ένα Grammy , Oscar και Tony, καθιστώντας τον έναν από τους λίγους καλλιτέχνες που έλαβαν ποτέ το καθεστώς EGOT. Ένας έξτρα τίτλος που του έχει δοθεί είναι αυτός του πιο σέξι άντρα του 2019.

Το 2018, τον τίτλο είχε ο Idris Elba, μέρος των δημοφιλών franchise όπως το Star Trek, το Fast and Furious και το Avengers και το 2017, ο σύζυγος της Gwen Stefani και παρουσιαστής του The Voice, Blake Shelton!


Τέλος, το 2016, 2015, 2014 και 2013,
τον τίτλο έλαβαν οι Dwayne Johnson, David Beckham, Chris Hemsworth και Adam Levine, αντίστοιχα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 293 / position2: 652
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb