ENTERTAINMENT

Celebrities που ερωτεύτηκαν γόνους βασιλικών οικογενειών

We will be royals
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Celebrities που ερωτεύτηκαν γόνους βασιλικών οικογενειών
Collage

Μερικοί διάσημοι άνθρωποι έχουν πραγματικά ερωτευτεί royals και μερικοί έχουν ακόμη και παντρευτεί και έχουν τίτλο οι ίδιοι. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές τέτοιες ιστορίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σταρ του κινηματογράφου Grace Kelly είναι ένα από τα πιο διάσημα παραδείγματα της ανάμειξης του Χόλιγουντ με βασιλικά πρόσωπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M A I S O N V I V A N T (@maisonvivant)

Η καλλονή θεωρούνταν ήδη πριγκίπισσα του Χόλιγουντ και ήταν περισσότερο γνωστή στους λάτρεις του κινηματογράφου για τη δουλειά της με τον διάσημο σκηνοθέτη και παραγωγό Alfred Hitchcock. Όταν εγκατέλειψε την καριέρα της στον κινηματογράφο και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ Γ' του Μονακό το 1956, έγινε πραγματική πριγκίπισσα - η πριγκίπισσα Grace του Μονακό - και παρέμεινε τεράστια διασημότητα μέχρι τον θάνατό της στα 52 της μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1982.

Η ηθοποιός του «Suits» Meghan Markle είναι άλλη μια ηθοποιός που παντρεύτηκε έναν πρίγκιπα. Το ειδύλλιό της με τον πρίγκιπα Harry της Βρετανίας δημοσιοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 και επιβεβαιώθηκε αργότερα από μια ιπποτική δήλωση που έγινε από το Παλάτι του Κένσινγκτον εκ μέρους του πρίγκιπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017, παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018, δίνοντάς μας τη Δούκισσα Meghan του Σάσεξ — και καλωσόρισαν τον γιο Archie το 2019 και την κόρη Lilibet Diana το 2021. Παραιτήθηκαν περίφημα ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 και τώρα εδρεύουν στην Καλιφόρνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Chastain Fans (@jesschastainfans)

Η βραβευμένη με Όσκαρ Jessica Chastain παντρεύτηκε τον Gian Luca Passi de Preposulo, στέλεχος της γαλλικής μάρκας μόδας Moncler, το 2017 μετά από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης.

Παντρεύτηκαν στο Τρεβίζο στο κτήμα της οικογένειας Passi de Preposulo Villa Tiepolo Passi, που ήταν η κατοικία της οικογένειας από το 1800 — στη βόρεια Ιταλία. Η οικογένεια του Gian Luca είναι μέλη ευγενών εδώ και αιώνες και μπορεί κανεις να ανιχνεύσει την ιστορία τους από τη δεκαετία του 900. Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τους αριστοκρατικούς τους τίτλους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρωταγωνίστρια του "My So-Called Life" A.J. Langer - που έπαιξε τη Rayanne Graff στο καλτ σόου της δεκαετίας του '90 - είναι πια Κόμισσα του Devon. Η A.J. αντρεύτηκε τον δικηγόρο Charles Peregrine Courtenay, επίσης γνωστό ως Lord Courtenay που ήταν γιος του κόμη του Devon, το 2004. Στη συνέχεια, ο Charles έγινε ο 19ος κόμης του Devon μετά το θάνατο του πατέρα του, κάνοντας την A.J. κοντέσα.

Το ζευγάρι μετακόμισε στο Λονδίνο το 2015 με τα δύο τους παιδιά, τη Lady Jocelyn Skye Courtenay και τον Lord Jack Hayden Langer Courtenay. Αλλά δεν ήταν ευτυχισμένοι: Τον Οκτώβριο του 2023, ο κόμης επιβεβαίωσε ότι ο 18χρονος γάμος τους είχε τελειώσει. «Μετά από πολλή σκέψη, ο Charles Peregrine Courtenay, ο κόμης του Devon και η κόμισσα του Devon, A.J Courtenay , πήραν την απόφαση να χωρίσουν», ανέφερε μια δήλωση από το Κάστρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 2584 / position2: 7692
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb