ENTERTAINMENT

Σκορδά ‑ Καινούργιου στα μαχαίρια: Έξαλλη η Καινούργιου ‑ Έτσι ξεκίνησαν όλα

Τι ειπώθηκε και πώς άρχισε η διαμάχη

Σκορδά ‑ Καινούργιου στα μαχαίρια: Έξαλλη η Καινούργιου ‑ Έτσι ξεκίνησαν όλα
Collage

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου κατά της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής προχώρησε σήμερα 8/11 μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου κάνουν μαθήματα – κυρίως για μένα πηγαίνουν, μου κουνάνε το δάκτυλο, σε μένα και την αρχισυνταξία και στον καλύτερο project manager που υπάρχει, που είναι ο Θέμης Μάλλης πως να κάνουμε σωστά τις εκπομπές. Έχουν άποψη αν εμείς προσβάλλουμε τον Ανδρέα. Μη μπω στη διαδικασία τι εκπομπές παρουσίαζαν ή έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς…» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος δεν κατάλαβε τι ακριβώς σχολίασε η Φαίη Σκορδά για εκείνον και την εκπομπή τους, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα του Alpha.

«Η Φαίη είπε ότι δεν σε σεβόμαστε. Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ, η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της γύρισαν και είπαν ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Αυτό είπαν. Η Φαίη είπε ότι εμείς σε εξευτελίζουμε. Δεν πειράζει πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνει η εκπομπή, ας την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις θα δείξουμε όλο το απόσπασμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία πραγματικά με πολλή σκληρή δουλειά, χωρίς κανέναν γάμο και περίεργες συνεργασίες. Και χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την προβολή του διαφημιστικού διαλείμματος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Συγγνώμη που με είδατε έτσι τσιτωμένη. Δεν υπήρχε λόγος. Καλά, με έχετε συγχύσει βέβαια. Εγώ να σας πω την αλήθεια, είμαι ο εαυτός μου. Και συγγνώμη θα ζητήσω αν κάνω λάθος, και θα κλάψω και θα βγάλω και την έντασή μου και όλα…

Απλά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο κοντρόλ άνθρωποι που με έχουν στηρίξει, δεν δέχομαι λοιπόν τέτοιες κατηγορίες για εμένα και τους συνεργάτες μου. Κι επειδή υπάρχουν άνθρωποι που ξεκίνησαν από το μηδέν, από ρεπόρτερ, να τους ειρωνεύονται κάποιοι λέγοντας «έλα μωρέ η Καινούργιου θα μας περάσει», έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι οποιονδήποτε ξεκινάει τώρα τη δουλειά. Γιατί ξέρω ότι αυτή η δουλειά έχει ημερομηνία λήξης γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι αυτή εδώ κι εγώ σπίτι μου, να μην κάνω νούμερα η οτιδήποτε».

Τι είχε πει όμως η Φαίη Σκορδά που προκάλεσε την τόσο έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου;

Μια ημέρα νωρίτερα, στις 7/11 με αφορμή την κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Light και κάποιες δηλώσεις του τράπερ που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Φαίη Σκορδά είπε: «Η αντιπαράθεση αυτή έχει γίνει θέμα κι άλλες φορές. Δεν είναι στη φύση της εκπομπής (σ.σ. Super Κατερίνα) η αντιπαράθεση του Μικρούτσικου με τον οποιονδήποτε Light να είναι μέσα στη θεματολογία;

«Προφανώς και καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους… Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι. Απλώς η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά, ήταν σα να υπάρχει μία γραμμή, να υπερέβησαν τα όρια. Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο. Δεν είναι για να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι για το συγκεκριμένο μόνο.

Ίσως εκεί θα πρέπει να υπάρχει ένα φίλτρο. Κανείς δε μπορεί να κάνει τον αρχισυντάκτη μίας εκπομπής, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που επιλέγει. Αλλά η συγκεκριμένη στιγμή, ανθρώπινα, επαγγελματικά και από σεβασμό και μόνο και δεν έχει να κάνει η ηλικία, δεν είναι ωραίο. Είναι προσβλητικό γιατί φιλοξενείς έναν άνθρωπο που σε βρίζει»

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου, η Φαίη Σκορδά είχε κάνει μια παρατήρηση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για μια ερώτηση που έθεσε δημοσιογράφος της εκπομπής της στη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Κάποιοι καλεσμένοι σας μίλησαν για εγκυμοσύνη…», ήταν η ερώτηση που έθεσε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» και προκάλεσε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

«Ξέρουμε όλοι ποιο είναι το σωστό. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες άτυχες στιγμές, αλλά για να αλλάξει κάποιος φαντάζομαι θα μιλήσουν οι άνθρωποι που είναι στην εκπομπή αυτή. Δεν θα κάνουμε εμείς μάθημα σε κάποιον άλλον. Αν το θεωρούν λάθος… Σε όποια εκπομπή…

Απλώς όμως επειδή αυτή τη στιγμή έγινε μια συγκεκριμένη ερώτηση, από μια συγκεκριμένη δημοσιογράφο, αν κάποιος θέλει να διορθωθεί, θα πρέπει να διορθωθεί από αυτούς που ξέρουν καλύτερα, δίνουν τις συμβουλές, για να μην ξαναγίνει, αν το θεωρούν λάθος. Δεν θα κάνουμε εμείς μάθημα, γιατί είναι λίγο σαν να κουνάς το δάχτυλο και αυτό δεν το θέλω εγώ» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Φαίης Σκορδά.

Την ίδια ημέρα η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια μέσα από την εκπομπή της για την ρεπόρτερ Μένια Κούκου, ενώ λίγες ώρες αργότερα είχε κάνει και ένα story εκφράζοντας εκ νέου τη στήριξή της και την εκτίμησή της προς εκείνη.

Στις 10/10 η Φαίη Σκορδά «απασφάλισε» μέσα από την εκπομπή της για τις εκπομπές που προσκαλούν τον Αχιλλέα Μπέο προκειμένου να κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Δυο μέρες μετά, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τη διαφωνία της με την τοποθέτηση της παρουσιάστριας υποστηρίζοντας πως… κι εκείνη αν έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, θα καλούσε τον Αχιλλέα Μπέο στην εκπομπή της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
16 / position1: 379 / position2: 984
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb