ENTERTAINMENT

Διάσημοι που είχαν άθλιους γονείς: Ένα top 5

Ποιοι διάσημοι πέρασαν δύσκολα με τους γονείς τους

Διάσημοι που είχαν άθλιους γονείς: Ένα top 5
Nextweb Studio

Δεν κρύβεται πάντα χρυσάφι πίσω από τη λάμψη ....κι έτσι η φράση «Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα» παίρνει σάρκα και οστά όσον αφορά μερικούς διάσημους αστέρες του Hollywood, που φαίνεται πως πέρασαν δύσκολα χρόνια με τους γονείς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ συγκεντρώσαμε 5 από τους πιο «κακούς» γονείς που έχουν διάσημοι stars και αντί να τους βοηθήσουν στην καριέρα τους, τους τράβηξαν πίσω με τη συμπεριφορά τους.

Justin Bieber - Jeremy Bieber

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Jeremy Bieber είναι ο πατέρας ενός από τους καλλιτέχνες της μουσικής με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του αιώνα, του Justin Bieber. Ωστόσο, ο Jeremy φέρεται να έλειπε από την παιδική ηλικία του γιου του και εμφανίστηκε μόνο όταν ο Justin έγινε διάσημος. Κατηγορήθηκε επίσης ότι εκμεταλλεύτηκε τη φήμη και την περιουσία του γιου του για τα προσωπικά του κέρδη ξεκινώντας μια εταιρεία που ονομάζεται Bieber Industries. Φήμες σαν αυτές υποδηλώνουν ότι η οικογενειακή δυναμική του Bieber μπορεί να έχει επηρεάσει αρνητικά τους αγώνες του με την ψυχική υγεία και τις εξαρτήσεις του από παράνομες ουσίες.

Macaulay Culkin - Kit & Patricia Culkin

Η παιδική ηλικία του Macaulay Culkin αμαυρώθηκε από την καταχρηστική συμπεριφορά του πατέρα του. Σε μια συνέντευξη με τον Marc Maron στο podcast του WTF, ο Culkin αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, Kit, ήταν «ψυχικά και σωματικά» καταχρηστικός απέναντί ​​του. Ο Culkin υποστήριξε περαιτέρω ότι ο πατέρας του τον ζήλευε και την επιτυχία του και θα εξαπέλυε απειλές όπως «Κάνε το καλά, αλλιώς θα σε χτυπήσω». Ο Kit και η Patricia Culkin, οι γονείς του Macaulay, κατηγορήθηκαν επίσης για κακή διαχείριση των οικονομικών του και εκμετάλλευση της επιτυχίας του. Αυτό οδήγησε σε μια σκληρή νομική μάχη για τον έλεγχο της περιουσίας του, με αποτέλεσμα ο Macaulay να κόψει κάθε επαφή μαζί τους.

Drew Barrymore - Jaid Barrymore

Η μητέρα της Drew, Jaid Barrymore, ήταν μια πρώην ηθοποιός και γνωστό party girl που μύησε την κόρη της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ σε νεαρή ηλικία. Όταν ήταν 8 ετών, αποκαλούσε ήδη τον εαυτό της «κορίτσι για πάρτι», που έβγαινε με τη μητέρα της έως και 5 φορές την εβδομάδα. Στα 12, η Drew στάλθηκε σε κλινική αποκατάστασης και έγινε εκπρόσωπος της καμπάνιας Just Say No. Δυστυχώς, υποτροπίασε και πάλεψε με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά σε ηλικία μόλις 13 ετών. Πέρασε 18 μήνες σε νοσοκομείο για θεραπεία.

Lindsay Lohan - Michael & Dina Lohan

Η Lindsay Lohan είχε μια ταραχώδη σχέση με τον πατέρα της, Michael Lohan. Η Lindsay έχει κατηγορήσει τον πατέρα της ότι της προκάλεσε τεράστιο πόνο στην οικογένειά της, με απειλές για θάνατο, πέταξε παπούτσια στο κεφάλι του παππού της και απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα της, Dina, μπροστά στα μάτια του μικρότερου αδελφού της, Dakota. Παρά τις προσπάθειες της μητέρας της να την προστατεύσει από το χάος, η Lindsay βρέθηκε στη μέση των προβλημάτων των γονιών της για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Οι δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις ανάγκασαν τη Lindsay να ωριμάσει γρήγορα και πιθανότατα συνέβαλαν σε ορισμένες από τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ως νεαρή ενήλικη. Οι γονείς της Lindsay, κατηγορήθηκαν αργότερα ότι εκμεταλλεύτηκαν τη φήμη της κόρης τους για δικό τους κέρδος. Συμμετείχαν σε πολλές νομικές μάχες για τα χρήματα και τον έλεγχο της καριέρας της Lindsay. Η ταραχώδης σχέση τους διαδραματίστηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Britney Spears - Jamie Spears

Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για την κακοποίηση που είχε υποστεί η Britney από τα χέρια του πατέρα της, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι την κακοποίησε σωματικά ως παιδί. Τον Φεβρουάριο του 2021, κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Framing Britney Spears», το οποίο εξερεύνησε τη ζωή της Britney και τη συνεχιζόμενη μάχη της να τερματίσει την κηδεμονία. Το ντοκιμαντέρ ρίχνει επίσης φως στη συναισθηματική και σωματική κακοποίηση και χειραγώγηση που έχει υποστεί η Britney από τα χέρια του πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 166 / position2: 371
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb