ENTERTAINMENT

Σάσα Σταμάτη για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Πάντα μου άρεσε, δεν του το είπα ποτέ»

«Με φιλοξενούσε στον καναπέ του και περίμενα μπας και περάσω στο υπνοδωμάτιο»

Δημοσίευση ΝΟE 07, 2023
Σάσα Σταμάτη για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Πάντα μου άρεσε, δεν του το είπα ποτέ»

Η Σάσα Σταμάτη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου «Από στόμα σε στόμα – Θησαυροί της ελληνικής κουζίνας» και οι δηλώσεις που έκαναν στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ήταν αποκαλυπτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο έρωτας δεν περνάει από το στομάχι, πάντα… κοκκάλω ήμουν. Όταν ήμασταν στο Πρωινό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, επειδή τελείωνα πολύ αργά από τα θέματα, με φιλοξενούσε στο σπίτι του και κοιμόμουν στον καναπέ του. Περίμενα μπας και περάσω στο υπνοδωμάτιο αλλά δεν πέρασα ποτέ» είπε η Σάσα Σταμάτη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να επισημαίνει με χιούμορ: «Μην ανησυχείς! Δεν έχει περάσει κανείς», ενώ στη συνέχεια θέλησε να τονίσει για την πρώην συνεργάτιδά του τα εξής: «Πρόκειται για ένα από τα πιο ευαίσθητα παιδιά του χώρου, δουλευταρού. Ό,τι έχει καταφέρει, το έχει καταφέρει μόνη της. Ακόμη και όταν έπεσε, σηκώθηκε μόνη της».

Στη συνέχεια, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πάντα μου άρεσε, δεν μπορώ να πω ψέματα. Τότε ήταν καψούρης με άλλη» και πρόσθεσε: «Μετά από τρελό ξενέρωμα, έπιασα τη μάνα μου και της είπα πριν από λίγες ημέρες “μην περιμένεις γαμπρό στα 42 μου, δεν μπορώ να συμβιβαστώ με έναν άνδρα για να κάνω μόνο παιδί”» κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Στο τέλος η Σάσα Σταμάτη έκανε δημόσια πρόταση στα κανάλια να της δώσουν εκπομπή μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 628 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb