ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τα πιο όμορφα λουλούδια που ανθίζουν το Νοέμβριο!

Γράφει η MATINA KONTOY
Τα πιο όμορφα λουλούδια που ανθίζουν το Νοέμβριο!
Φωτ. αρχείου / Pexels

Κάθε εποχή έχει τα δικά της υπέροχα φυτά που μας χαρίζουν υπέροχα άνθη. Ποια είναι τα λουλούδια που ανθίζουν το Νοέμβριο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αστράκι

Το άστερ ή αστράκι, ένα ετήσιο φυτό με πανέμορφα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτες με χρώμα κόκκινο, ροζ, μωβ, μπλε και λευκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Ιβίσκος

Παρόλο που τα λουλούδια αντέχουν μόνο 1-2 μέρες και πέφτουν μετά, ο ιβίσκος με την πλούσια ανθοφορία του αποτελεί μία ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή για το φθινόπωρο. 

 

Άλυσσο

Εξαιρετική επιλογή με μικρά χαρακτηριστικά λουλούδια χρώματος λευκού, ρόδινου ή μωβ, για να δημιουργήσεις ένα ανθισμένο χαλί λουλουδιών στον κήπο ή το μπαλκόνι σου, μέσα στο φθινόπωρο!

 

Λαντάνα

Ανθεκτικό φυτό με μεγάλη περίοδο ανθοφορίας που χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα. Υπάρχει η «κλασική» λαντάνα με λουλούδια σε κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα, καθώς και λαντάνες με λευκά, κίτρινα και ροζ λουλούδια.

 

Κυκλάμινο

Το κυκλάμινο μας χαρίζει εντυπωσιακά λουλούδια σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από ροζ, μωβ, κόκκινο και λευκό, ενώ υπάρχουν και κυκλάμινα με δίχρωμα άνθη!

 

Βερβένα

Πολυετές ποώδες φυτό με μικρά λουλούδια σε λευκό, κόκκινο, κίτρινο, μωβ, μπλε και ροζ χρώμα. Εξαιρετική επιλογή για τον κήπο ή για να δημιουργήσεις υπέροχες κρεμαστές γλάστρες!

 

Κοράλλι

Το όμορφο αυτό φυτό με τα χαρακτηριστικά κόκκινα ή λευκά κρεμάμενα άνθη που δίνουν ξεχωριστή ομορφιά στην αυλή και στο μπαλκόνι σου.

 

Γαρυφαλλιά

Τα άνθη της μυρίζουν τόσο όμορφα και ακόμα και αν τα κόψεις και τα βάλεις σε βάζο, διατηρούνται για αρκετό διάστημα.

 

Φούλι

Ένα ξεχωριστό αναρριχώμενο φυτό με υπέροχο γλυκό άρωμα που ξεχωρίζει για τα μεγάλα λευκά λουλούδια του!

 

Κατιφές

Με καταγωγή από το Μεξικό, ο κατιφές φυτεύεται σε παρτέρια και σε γλάστρες και τραβάει τα βλέμματα με τα υπέροχα κίτρινα, πορτοκαλί και κεραμιδί άνθη του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
29 / position1: 29 / position2: 317
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb