ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα 2 ζώδια θα πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους αυτή τη βδομάδα

Ήρθε η στιγμή για χαλάρωση και φόρτιση μπαταριών!
AstroGirl
Αυτά τα 2 ζώδια θα πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους αυτή τη βδομάδα
Unsplash

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν του Σκορπιού και αυτή η περίοδος είναι γεμάτη ένταση, αυθεντικότητα και ευθύτητα. Είναι επίσης να κινείσαι αργά, αλλά σκόπιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αφροδίτη πρόκειται να μπει επίσης στον Ζυγό, και αυτή η διέλευση αφορά την ανάπτυξη συναισθηματικών συνδέσεων, την εύρεση ηρεμίας στις σχέσεις μας και την αντιμετώπιση τυχόν ζητημάτων.

Με βάση τα παραπάνω, αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να φροντίσουν σοβαρά τον εαυτό τους αυτές τις μέρες ...

Σκορπιός

Είναι η εποχή σας, οπότε ίσως νιώθετε την ενέργεια πιο έντονα τώρα από ποτέ. Η βαρύτητα και το άγχος της κατάστασης των σχέσεων σας σας κατακλύζουν τόσο πολύ που έχετε ανήσυχες νύχτες και εναλλαγές στη διάθεση. Πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας. Είναι εντάξει να κλαίτε. Είναι εντάξει να βρίσκεστε σε ένα ταξίδι θεραπείας. Σταματήστε να προσποιείστε ότι όλα είναι εντάξει και σαν να είστε το πιο δυνατό άτομο στο δωμάτιο. Απλά χαλαρώστε.

Τοξότης

Με την ενέργεια της Αφροδίτης στον Ζυγό, νιώθετε θετικοί και αισιόδοξοι για τις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό είναι υπέροχο, αλλά μην ασκείτε τόση ενέργεια σε αυτά ώστε να παραμελείτε τον εαυτό σας. Περνάτε μέσα από πολλές αλλαγές που πρόκειται να σας κάνουν να νιώσετε κάπως σκαλωμένοι και αγχωμένοι, οπότε αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Να είστε επιμελείς με τη φροντίδα του εαυτού σας. Συνεχίζετε χωρίς σταματημό και πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και να επαναφορτιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 190 / position2: 1333
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb