ENTERTAINMENT

Διάσημη αθλήτρια εφτασε ένα βήμα πριν το γάμο με μια γυναίκα που υποδυόταν τον άντρα

Έφτασε ένα βήμα πριν να μπλεχτεί χειρότερα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημη αθλήτρια εφτασε ένα βήμα πριν το γάμο με μια γυναίκα που υποδυόταν τον άντρα
Woman Chosun magazine

Η Nam Hyun Hee, μία από τις καλύτερες γυναίκες ξιφομάχους στην ιστορία της Νότιας Κορέας, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο ενός σκανδάλου απάτης που συνεχίζει να συγκλονίζει την ασιατική χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την περασμένη Δευτέρα, η 42χρονη πρώην ξιφομάχος Nam Hyun Hee σύστησε τον αρραβωνιαστικό της στον κόσμο.

Εδώ και καιρό φημολογούνταν ότι η διάσημη αθλήτρια είχε βρει επιτέλους ξανά τον έρωτα, αφού χώρισε τον επί 12 χρόνια σύζυγό της, τον Αύγουστο.

Οι δυο τους αποκάλυψαν τη σχέση τους μέσω μιας συνέντευξης και μιας φωτογράφισης, αλλά αντί να προσελκύσει την υποστήριξη από τους θαυμαστές της και το ευρύ κοινό, η Nam Hyun Hee βομβαρδίστηκε με ισχυρισμούς για τον μελλοντικό σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχε συστήσει τον Jeon Chung Jo στον κόσμο ως έναν νεαρό chaebol (ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιον από μια πλούσια επιχειρηματική οικογένεια) που είχε αγωνιστεί ως ιππέας μέχρι που ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να αποσυρθεί, αλλά σύμφωνα με όλους όσοι τον αναγνώρισαν, ήταν τίποτα άλλο παρά ένας απατεώνας, ή μάλλον μια «απατεώνας», γιατί στην πραγματικότητα ήταν μια γυναίκα που υποδυόταν τον άντρα.

«Η Jeon Chung Jo είναι κορίτσι, αλλά δεν άλλαξε καν το όνομά της ενώ παρίστανε τον άντρα…; Είμαι συμμαθητής της. Τι chaebol 3ης γενιάς; Ξέρω ότι μεγάλωσε στο Ganghwado. Λέει ψέματα, ψάξτο!» ένα άτομο σχολίασε μια φωτογραφία των δύο εραστών.

«Ουάου… η Jeon Chung Jo; Έμενε έναν όροφο κάτω από εμάς. Τότε, χρησιμοποιούσε το όνομα Jeon Chang Jo. Όλοι στο μπλοκ μας νόμιζαν ότι ήταν άντρας. Όταν η αστυνομία έφερε μια φωτογραφία της και τη ρώτησε αν γνωρίζει κανείς αυτή τη γυναίκα, όλοι συγκλονιστήκαμε όταν μάθαμε ότι ήταν γυναίκα… Η αστυνομία ήρθε να την αναζητήσει για απάτη και άλλη υπόθεση», έγραψε κάποιος άλλος.

Σύντομα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεμάτα αναρτήσεις όπως οι παραπάνω, αλλά η Nam Hyun Hee όχι μόνο τις αρνήθηκε όλες αλλά απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσπαθούσε να δυσφημήσει τον μελλοντικό της σύζυγο.

Παρά τις προσπάθειες της Nam να προστατεύσει τον αρραβωνιαστικό της, τα αποδεικτικά στοιχεία των ψεμάτων «του» συνέχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ένα αξιόπιστο ειδησεογραφικό μέσο ανέφερε ότι η Jeon ήταν στην πραγματικότητα μια μαθήτρια που φοίτησε στο Korea Horseman High School, ένα ίδρυμα που ειδικεύεται στην εκπαίδευση ιππασίας, μαζί με φωτογραφίες της.

Άλλες πηγές υποστήριξαν ότι η Jeon ήταν πρώην κατάδικος που είχε πάει στη φυλακή για πολλαπλές κατηγορίες απάτης και εκβιασμού και ότι στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα. 

Το Dispatch, ένα μέσο ενημέρωσης που ειδικεύεται στις ειδήσεις διασημοτήτων, ανέφερε ότι σε μια υπόθεση του 2019, η Jeon έλεγε ψέματα πως είναι νόθος γιος του Philip Jeon, του προέδρου του Paradise Hotel and Casino Group. Ωστόσο, αυτοί οι ισχυρισμοί αποδείχθηκαν ψευδείς σε δήλωση της εταιρείας. Καταδικάστηκε επίσης σε δύο χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση για απάτη από πολλά θύματα.

Μπροστά σε συντριπτικά στοιχεία, ο Nam Hyun Hee τελικά διέκοψε τους δεσμούς με την Jeon Chung Jo και ανακοίνωσε ότι ο γάμος τους ακυρώθηκε. 

Είναι ενδιαφέρον ότι, αφού αποκάλυψε τον αρραβωνιαστικό της στον κόσμο, η Nam Hyun Hee είχε ισχυριστεί ότι ήταν έγκυος στον Jeon, κάτι που δεν είχε νόημα μετά την αποκάλυψη του «πραγματικού» φύλου του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρώην σταρ της ξιφασκίας ισχυρίστηκε ότι της είχαν δείξει πλαστά τεστ εγκυμοσύνης από τον απατεώνα πολλές φορές και ότι κατέληξε να πιστέψει το ψέμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 152 / position2: 633
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb