ENTERTAINMENT

6+1 ηθοποιοί που κατέστρεψαν τα μαλλιά τους για τη χάρη ενός ρόλου

Δεν σου πέφτουν μόνο εσένα τα μαλλιά από τις ντεκαπάζ!

6+1 ηθοποιοί που κατέστρεψαν τα μαλλιά τους για τη χάρη ενός ρόλου
Nextweb Studio

Έχουμε δει πολλούς ηθοποιούς να αλλάζουν εμφάνιση για τις ανάγκες ενός ρόλου, να παχαίνουν, να αδυνατίζουν και διάφορα άλλα. Μεταξύ των αλλαγών είναι και αυτές στα μαλλιά, όταν πρέπει να βάψουν, χτενίσουν, και βάλουν εκατομμύρια προϊόντα styling στο κεφάλι τους με αποτέλεσμα να τα καταστρέψουν εντελώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι 6+1 ηθοποιοί που για χάρη ενός ρόλου κατέστρεψαν τα μαλλιά τους!

Emilia Clarke

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Emilia Clarke φόρεσε μια περούκα για να παίξει την κατάξανθη Daenerys για τις πρώτες επτά σεζόν του Game of Thrones, αλλά την τελευταία σεζόν, αποφάσισε να γίνει πλατινένια και να σταματήσει τις περούκες. Ωστόσο, η ντεκαπάζ που απαιτούσε κατέληξε να καταστρέψει τα μαλλιά της, αναγκάζοντάς τη να τα κόψει σε μέχρι το πηγούνι. «Τα μαλλιά μου ήταν σαν να πέθαιναν!» είπε η Clarke στο Harper’s Bazaar UK. «Ειλικρινά προσπαθώ να διώξω τα ξανθά, γιατί απλώς κατέστρεψαν τα μαλλιά μου και μου λείπει να έχω όμορφα μαλλιά!»

Robert Pattinson

Ο ΡRob Pattinson χρειάστηκε να αλλάξει τα μαλλιά του πολλές φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Good Time, και ως αποτέλεσμα, οι τούφες του άρχισαν να πέφτουν. "Κάποιες σκηνές υπεροξείδωσαν τις τούφες μου. Άλλαξαν το χρώμα των μαλλιών μου τόσες φορές που μερικά από τα μαλλιά μου έπεσαν", είπε στο Page Six.

Keira Knightely

Η Keira Knightely δεν είχε κάποια συγκεκριμένη ταινία να κατηγορήσει, αλλά είπε ότι το να βάφει συνεχώς τα μαλλιά της για διαφορετικούς ρόλους, έβλαψε τα μαλλιά της τόσο πολύ που χρειάστηκε να φοράει περούκες για πέντε χρόνια. «Έχω βάψει τα μαλλιά μου σχεδόν κάθε χρώμα που μπορεί να φανταστεί κανείς για διαφορετικές ταινίες. Πήγε τόσο χάλια που τα μαλλιά μου άρχισαν κυριολεκτικά να πέφτουν από το κεφάλι μου!». Είπε ότι το να φοράει περούκες ήταν «το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στα μαλλιά μου».

Jennifer Lawrence

Ως φυσική ξανθιά, η Jennifer Lawrence χρειάστηκε να βάψει τα μαλλιά της σκούρα καστανά για να υποδυθεί τη μελαχρινή Katniss Everdeen στη σειρά Hunger Games. Προτιμώντας τα ξανθά μαλλιά της, η Lawrence επέστρεφε σε αυτά μεταξύ των ταινιών - αλλά τη δεύτερη φορά που το έκανε, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. «Ήθελε να επιστρέψει στο ξανθό για τη σεζόν των βραβείων, αλλά τα μαλλιά της είχαν τόσο πολύ χρώμα που αποφάσισε να τα κόψει μέχρι τους ώμους της», είπε στο Cosmopolitan η hairstylist και επικεφαλής στυλίστρια του Catching Fιre, Linda Flowers.

Ariana Grande

Όλοι γνωρίζουμε την Ariana Grande για τη χαρακτηριστική ψηλή αλογοουρά της. Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι οφείλεται στα πολλά χρόνια που έβαφε κόκκινα τα μαλλιά της για να εμφανιστεί ως Cat στο Victorious. «Έπρεπε να ξανοίγω τα μαλλιά μου και να τα βάφω κόκκινα κάθε δεύτερη εβδομάδα για τα πρώτα 4 χρόνια που έπαιζα την  Cat… Όπως θα υποθέσει κανείς, αυτό κατέστρεψε τελείως τα μαλλιά μου. Το έχω σε αλογοουρά επειδή τα πραγματικά μου μαλλιά είναι τόσο σπασμένα που φαίνονται τελείως χάλια όταν τα αφήνω κάτω», έγραψε η Grande σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Hilarie Burton

Κάτι παρόμοιο συνέβη στη Hilarie Burton στο One Tree Hill. Μετά από δύο σεζόν έντονου κατσαρώματος και ντεκαπάζ, τα μαλλιά της ήταν τόσο κατεστραμμένα που έπρεπε να κόψει τα μαλλιά της και να επιστρέψει σε ένα πιο φυσικό χρώμα για την 3η σεζόν.

Kate Winslet

Η Kate Winslet λάτρεψε αρχικά την ιδέα του έντονου κόκκινου για τον Τιτανικό, αλλά το μαλλί έφερε λίγο περισσότερο πρόβλημα από το αναμενόμενο. «Δεν είχα υπολογίσει πόσο δύσκολο θα ήταν να επιστρέψω στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μου μετά τα γυρίσματα», είπε στο Elle. «Χρειάστηκαν σχεδόν δύο χρόνια». Εξέφρασε επίσης απογοήτευση για τις μπούκλες της στην ταινία. «Τα μαλλιά μου δεν είναι φυσικά κυματιστά, οπότε έπρεπε να τα τυλίγω κάθε μέρα και ήταν αδύνατο να τα διατηρήσω γιατί υπήρχε νερό παντού γύρω μας», είπε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
27 / position1: 78 / position2: 267
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb