ΥΓΕΙΑ

Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού

Με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, το Project Parenting διοργανώνει τη δωρεάν ημερίδα “Μύθοι & Αλήθειες γύρω από το θηλασμό”

Δημοσίευση ΟΚΤ 30, 2023
Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού

Ένα εκπαιδευτικό γεγονός που αφορά τον μητρικό θηλασμό έρχεται να φωτίσει το δρόμο για μέλλουσες και νέες μητέρες. Η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού θα λάβει χώρα το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, από τις 20:00 έως τις 23:40, διαδικτυακά, και προσφέρει μια εμπειρία γνώσης & ηρεμίας σε όσους το παρακολουθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα 4 “Δώρα” της Ημερίδας:
Μόνο έγκυρες πληροφορίες: Εξειδικευμένοι ομιλητές θα ανατρέψουν τα στερεότυπα γύρω από τον θηλασμό και θα βοηθήσουν τις μητέρες να αναγνωρίσουν ποιες πληροφορίες είναι αξιόπιστες.
Σιγουριά για τις καθημερινές αποφάσεις: Η ημερίδα θα διδάξει πρακτικές & tips βοηθώντας τους γονείς να αποκτήσουν σιγουριά με τις επιλογές τους.
"ΣΤΟΠ" σε λανθασμένες συμβουλές: Μέσα από την απόκτηση γνώσης, οι μητέρες θα ανακτήσουν τη δύναμη να απορρίψουν λανθασμένες συμβουλές και να θέσουν όρια.
Κοινότητα: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άλλες μητέρες με παρόμοιες εμπειρίες στον θηλασμό, καθώς και επαγγελματίες που θα τις υποστηρίξουν.

Πώς θα το παρακολουθήσεις;
Η ημερίδα θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και θα είναι ανοιχτή και εντελώς δωρεάν για όλους. Αν και δωρεάν η ημερίδα απαιτεί προεγγραφή. Κλείσε τη θέση σου εδώ! 

Οι Ομιλητές:
Μαρία Καλαμπόγια – Πολυχρόνη: Παιδίατρος
Αφροδίτη Κονδύλη: AATH Εκπαιδεύτρια Γονέων, PCI Certified Parent Coach®, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC
Φωτεινή Μελετάκη: Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart
Σοφία Δούμα: Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC

Η ημερίδα προσφέρει τη δυνατότητα στις μητέρες να ανακαλύψουν την αλήθεια γύρω από τους μύθους που περιβάλλουν τον θηλασμό, να αποθηλάσουν όταν το επιθυμούν, και να βρουν υποστήριξη και κοινότητα.


Λίγα λόγια για τη διοργάνωση: 

Η ημερίδα διοργανώνεται από τo Project Parenting, την 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες της γονεϊκότητας δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του προγράμματός - ή να επικοινωνήσετε στο [email protected]

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb