ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Ζώδια του μήνα: Noέμβριος

Τι λένε τα ζώδια για τον μήνα που μόλις ήρθε;
AstroGirl
Ζώδια του μήνα: Noέμβριος
Φωτογραφία από Vlada Karpovich

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λένε τα ζώδια για τον μήνα που μόλις ήρθε;

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να σιγουρευτείτε για τα όσα νιώθετε, πριν να τολμήσετε να πείτε μεγάλες κουβέντες. Στα ερωτικά σας βέβαια επικρατεί ένας πανζουρλισμός, όπου φαινομενικά όλα είναι εντάξει, αλλά σαν γνήσιος Κριός τη θέλετε την αναμπουμπούλα σας!  Σε όσους εργάζονται, να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους γιατί το αντικείμενο γίνεται πιο δύσκολο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Εργασιακά, είστε σε μια μικρή νιρβάνα αλλά όσο προχωρά ο μήνας θα νιώσετε πιο δημιουργικοί. Έχετε μια ανάγκη για αμέτρητη τρυφερότητα όπως πάντα, είναι στη φύση σας. Το μόνο που θέλετε είναι η ησυχία σας για να αναδιοργανωθείτε στους χρόνους σας. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Αν ψάχνεστε, τον άλλο μήνα θα τα πάτε καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον τομέα της καριέρας, οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας και τα πιο τρελά όνειρα ευνοούνται, ενώ θα χρειαστείτε ενέργεια δοκιμάζοντας τις δυνατότητές σας σε κάτι πιο τολμηρό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία σας ή και στα μικρά πράγματα που κάνετε καθημερινά! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καμιά φορά τα θέλετε όλα! Σε όποια φάση και να είστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε σύντομα μέσα στην αγκαλιά αυτού που ποθείτε, έστω κι αν μετά... σας περάσει! Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.  

ΛΕΩΝ

Μια νέα εποχή αρχίζει και θα αποχαιρετήσετε μια και καλή το άσχημο παρελθόν που σας στοιχειώνει.  Ωστόσο, μια πιο προσεκτική αναθεώρηση θα αποκαλύψει ότι το θέμα που σας απασχολεί τώρα τελευταία είναι αρκετά ασήμαντο για να επιτρέψετε να χαλάσει τόσο η διάθεσή σας. Είναι ένας μήνας που θέλει την καλή σας διάθεση για να πάρει μπρος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα δείτε μεγάλες αλλαγές που θα προκύψουν από τη μεριά του άλλο σας μισού. Μια νέα εποχή αρχίζει και θα αποχαιρετήσετε μια και καλή το άσχημο παρελθόν που σας στοιχειώνει. Είναι ένας μήνας που θέλει την προσοχή σας και την αμέριστη συγκέντρωση για να τα καταφέρετε και είναι σίγουρο πως θα τα πάτε μια χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κύκλος σας μπορεί να είναι μικρός, αλλά πάντα δίνατε προτεραιότητα στις ποιοτικές φιλίες έναντι της ποσότητας. Κοινωνικότητα, τσεκ, πάθος, τσεκ, αυτοπεποίθηση, τσεκ, και ένας απίστευτος  ερωτισμός που θα φτιάξει την ψυχολογία σας!  Κάποιος πρώην, θέλει να γυρίσει στα παλιά! Από τη μία βέβαια αυτό είναι καλό γιατί είναι πιθανότατο να πάρουν φωτιά τα κρεβάτια, από την άλλη ίσως πληγωθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Είστε οι αγαπημένοι των άστρων για αυτό το μήνα και πάνω στην καθημερινότητα σας θα δείτε θετικές αλλαγές. Τα άστρα σας δίνουν την ευκαιρία να γκρεμίσετε οτιδήποτε ημιτελές και να το ξαναχτίσετε. Κάντε μια βουτιά στο μέλλον και θα δείτε πως τα νερά είναι θολά - οπότε κολυμπήστε λίγο ακόμα πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ψάχνετε σύντροφο σοβαρό και μετρημένο, τα πράγματα θα βελτιωθούν με νέες γνωριμίες! Τα εργασιακά σας σίγουρα θα πάρουν τα πάνω τους. Μια εποχή που με τα άστρα, να σας δίνουν όλη την δυναμική τους, εσείς δεν θα έχετε δικαιολογίες για τεμπελιά. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε περισσότερα από αυτά που σας φέρνουν μια ηρεμία στη ζωή σας...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνίες ξαφνικές πλησιάζουν! Πολλές καλές προοπτικές για εργασία και ερωτικές σχέσεις και μάλιστα κάποιοι από εσάς θα δεχτούν προτάσεις - είτε γάμου, είτε εργασιακές!  Όλα θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, και το ενοχλητικό παρελθόν θα πάει στον άλλο κόσμο όσο είστε διαθέσιμοι για να ζήσετε πέρα από τα συμβατικά πλαίσια. Α και κάτι άλλο - θα γίνει επιτέλους το μεγάλο βήμα για μια μεγάλη δουλειά που κυνηγάτε. Έλα να πέφτει το χρήμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα οικονομικά, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και κάντε κινήσεις μελετημένες! Αυτή μπορεί ακόμη και να είναι μια στιγμή για να επιδείξετε νέες ιδέες που έχετε για το επάγγελμά σας ή μια στιγμή για επαφή με πελάτες ή όσους έχουν ανάγκη. Τα καλά πράγματα έρχονται… και είστε αρκετά ψύχραιμοι αυτή τη φορά για να μην τα θαλασσώσετε. 

ΙΧΘΕΙΣ

! Μαντέψτε- τα άστρα θα φέρουν και έναν σύντροφο στο διάβα σας. Επίσης, χρήματα και νομικές υποθέσεις που σας έχουν καθυστερήσει, επιτέλους πάνε περίφημα! Ε και μην ξεχνάτε, αφήστε τους ανθυγιεινούς τρόπους ζωής σας, ο οργανισμός χρειάζεται πέντε γεύματα την ημέρα και όχι αλκοόλ και δέκα καφέδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 81 / position2: 877
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb