ENTERTAINMENT

Τι απέγινε τελικά η σχέση της Megan Fox με τον Machine Gun Kelly;

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2022 αλλά ενώ δεν έχουν χωρίσει, ματαίωσαν το γάμο τους
Από το NEWSROOM
Τι απέγινε τελικά η σχέση της Megan Fox με τον Machine Gun Kelly;
Collage

Ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox έθεσαν σε αναμονή τα σχέδια γάμου τους για να επικεντρωθούν στη βελτίωση της σχέσης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φήμες για απάτη κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος, όταν η Megan δημοσίευσε στίχους της Beyoncé που υπαινίσσονταν πως ο MGK δεν τήρησε το λόγο του. Οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι ο MGK μπορεί να είχε κοιμηθεί με την κιθαρίστριά του, Sophie Lloyd.

Η Megan, ενώ όταν την ρώτησαν για το post είπε πως "ηταν απλώς μερικοί στίχοι", αλλά διέγραψε όλα τα ίχνη του MGK από τα social media της, κάνοντας τους θαυμαστές να πιστεύουν ότι είχαν χωρίσει. Έκλεισε το Instagram της για ένα διάστημα και, αργότερα το επανενεργοποίησε και αρνήθηκε οποιαδήποτε παρέμβαση τρίτων στη σχέση τους.

Ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox ήταν κάποτε γνωστοί για τις υπερβολικές επιδείξεις στοργής τους σε κάθε δημόσιο χώρο που βρέθηκαν, αλλά τον τελευταίο καιρό, το αρραβωνιασμένο ζευγάρι ήταν σχετικά ήσυχο για τον έρωτά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πηγή επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι παραμένει μαζί, αλλά σημειώνει ότι δεν είναι «ενθουσιασμένοι» να αρχίσουν να σχεδιάζουν ξανά τον γάμο τους. «Δεν έχει επιλεγεί ημερομηνία γάμου και δεν κοιτάζουν όπως παλιά τους χώρους και τα venues», πρόσθεσαν.

Τον Φεβρουάριο, λεγόταν έντονα ότι ο Machine Gun Kelly ήταν άπιστος στη Megan και το ζευγάρι φάνηκε να επιβεβαιώνει τις φήμες όταν άρχισαν να διαφωνούν δημόσια.  Οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι ο MGK μπορεί να είχε κοιμηθεί με την κιθαρίστριά του, Sophie Lloyd.

«Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση τρίτων σε αυτή τη σχέση. Πρέπει να αφήσετε αυτή την ιστορία να πεθάνει και να αφήσετε όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους που μπλέξατε στις φήμες ήσυχους».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2022 μετά από περισσότερο από ένα χρόνο σχέσης. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, το ζευγάρι έχει σταματήσει τα σχέδια γάμου του προκειμένου να δουλέψουν τη βελτίωση της σχέσης του. Οι φίλοι τους πάντως είπαν πως η απόπειρά τους στο σχεδιασμό του γάμου «ήταν ένα τεράστιο εγχείρημα και άσκησε πίεση» στο ειδύλλιό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 264 / position2: 830
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb