ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Halloween και Ζώδια: Πώς οι επόμενες μέρες θα φέρουν ανατροπές

Αυτές τις μέρες το σύμπαν ανακατεύεται με διάφορα μεταφυσικά
AstroGirl
Halloween και Ζώδια: Πώς οι επόμενες μέρες θα φέρουν ανατροπές
Φωτογραφία από Matheus Bertelli

Αν παίζετε λίγο πολύ με ασφάλεια από τότε που ξεκίνησε η σεζόν του Σκορπιού στις 23 Οκτωβρίου, αυτό είναι πολύ καλό για εσάς αλλά όχι και τις εξελίξεις. Κάπως μια στασιμότητα, ένα τίποτα... μέχρι που πλησιάζει η 31η Οκτώβρη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή δεν είναι ακριβώς η εποχή του χρόνου που είναι γνωστή για τον αυθορμητισμό της - Αντίθετα, αυτή η εποχή του χρόνου είναι η καλύτερη για μεταφυσικές δραστηριότητες!

Κανένα άλλο ζώδιο δεν συνδυάζεται καλά με διακοπές που απαιτούν κοστούμια μαγισσών, στοιχειωμένα σπίτια και τρελες όπως ο Σκορπιός!

Η τρομακτική σεζόν 2023 έχει ήδη αποδειχθεί εμβληματική με δύο εκλείψεις και μια σπάνια Παρασκευή και 13, αλλά οι απόκοσμες γιορτές δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Στην πραγματικότητα, το ωροσκόπιό σας για το Halloween 2023 καλεί κάθε ζώδιο να κάνει οτιδήποτε άλλο παρά να ακολουθεί τους κανόνες, οπότε φροντίστε να ετοιμάσετε τα κόλπα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 31 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σχηματίσει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο προς τον Ουρανό στον Ταύρο, ενθαρρύνοντας κάθε ζώδιο να πάρει ρίσκα όταν πρόκειται για ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Παρόλο που η Αφροδίτη τείνει να προτιμά να κάνει τα πράγματα με το σωστό τρόπο και να μην παρεκκλίνει όταν βρίσκεται σε αυτό το μεταβλητό ζώδιο της γης, η ενέργεια του Ουρανού θα παροτρύνει τον καθένα μας να αλλάξει τα πράγματα έστω και λίγο. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας και θα βρείτε απόλαυση σε πράγματα που συνήθως δεν θα δοκιμάζατε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 172 / position2: 652
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb