ENTERTAINMENT

JoJo: Θυμάσαι την έφηβη star των 00s; Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Έβγαλε το πρώτο της άλμπουμ όταν ήταν μόλις 12 ετών

JoJo: Θυμάσαι την έφηβη star των 00s; Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα
Nextweb Studio

Η Joanna Noëlle Levesque, γνωστή επαγγελματικά ως JoJo, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Άρχισε να εμφανίζεται σε διαγωνισμούς τραγουδιού και τοπικά σόου ταλέντων από παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει Πολωνική, Αγγλική, Ιρλανδική και Σκωτσέζικη καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της και Γαλλο-Καναδική καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της. Η μητέρα της, σολίστ εκκλησίας και θεατρική ερμηνεύτρια, τραγουδούσε ύμνους όταν η JoJo ήταν μωρό. Μεγάλωσε ως μεγάλη θαυμάστρια των Whitney Houston, Etta James, Aretha Franklin και Ella Fitzgerald.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κάνει τώρα: Η JoJo ήταν περισσότερο γνωστή για τη μουσική της καριέρα, αλλά είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία Aquamarine. Αφού είχε επιτυχίες όπως το "Leave (Get Out)" και "Too Little, Too Late", η JoJo είχε μια μάχη που κράτησε σχεδόν δεκαετία με τη δισκογραφική της, που την εμπόδισε να κυκλοφορήσει μουσική για χρόνια. Τελικά, κυκλοφόρησε ένα άλλο άλμπουμ το 2016 και από τότε συνέχισε να κυκλοφορεί μουσική ως σήμερα. Όσον αφορά την υποκριτική, είχε έναν ρόλο στο All American και έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway φέτος ως Satine στο Moulin Rouge!.

Σήμερα είναι 32 ετών ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει κάνει οικογένεια. Τελευταία της σχέση που απασχόλησε ήταν με τον Dexter Darden, με τον οποίο χώρισε το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 149 / position2: 654
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb