ENTERTAINMENT

Είναι το πιο έξαλλο ζευγάρι του Hollywood, όμως η σχέση τους μετράει 22 χρόνια

Έχουν χωρίσει πολλές φορές, αλλά πάντα καταλήγουν μαζί

Είναι το πιο έξαλλο ζευγάρι του Hollywood, όμως η σχέση τους μετράει 22 χρόνια
Nextweb Studio

Η τραγουδίστρια P!nk γνώρισε τον motocross rider Carey Hart το 2001 στα X Games, όταν ήταν, περίπου, 22 ετών, και αφού για τέσσερα χρόνια χώριζαν και τα έβρισκαν, του έκανε τελικά πρόταση γάμου το 2005, γράφοντας "Θα με παντρευτείς; Σοβαρά μιλάω!" σε μια σανίδα pit κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παντρεύτηκαν στην Κόστα Ρίκα τον Ιανουάριο του 2006, αλλά χώρισαν το 2008. Ωστόσο, ο Hart εμφανίστηκε στο βίντεο της Pink "So What", οπότε η κατάστασή τους έγινε λίγο ... περίπλοκη!

«Αυτός ο χωρισμός δεν αφορά απάτη, θυμό ή τσακωμό...» έγραψε η Pink στην ιστοσελίδα της. "Είναι καλός άνθρωπος, γι' αυτό υποστηρίξτε κι αυτόν. Ποτέ δεν ξέρει κανείς το μέλλον, αλλά το δικό μου και του Carey μπορεί να περιλαμβάνει μωρά στην παραλία και ηλιοφάνεια μια μέρα."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα, δε χώρισαν ποτέ στην πραγματικότητα και τον Νοέμβριο του 2010 η P!nk ανακοίνωσε στην Helen DeGeneris ότι ήταν έγκυος. Η κόρη τους Willow γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2011.

Η Pink είπε αργότερα στο Redbook για το πώς συμφιλιώθηκαν αυτή και ο Carey πριν γεννηθεί η Willow: "Έντεκα μήνες μετά το χωρισμό, μου ζήτησε να πετάξω στο Λας Βέγκας για να εμφανιστώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο κλαμπ του. Ήθελα να τον δω. Φαινόμουν πολύ σέξυ. Όταν χωρίζεις με κάποιον απλώς φαίνεσαι πιο σέξυ από ποτέ.

"Δε θα φαίνομαι ποτέ ξανά τόσο σέξυ όσο εκείνους τους έξι μήνες αφότου χωρίσαμε. Ποτέ! Τέλος πάντων, μετά από το soundcheck του είπα ότι έπρεπε να έρθει στο δωμάτιό μου. Του είχα φτιάξει ένα φωτογραφικό άλμπουμ με όλες τις κάρτες που είχαμε ανταλλάξει ποτέ, όλες τις φωτογραφίες ολόκληρης της σχέσης μας.

"Ξόδεψα μήνες γι' αυτό το άλμπουμ. Στην τελευταία σελίδα, κόλλησα μια φωτογραφία μου από μια πολύ κακή ταινία που έκανα πριν από χρόνια, με σκισμένο λαιμό και αίμα παντού. Δίπλα έγραψα "Αυτή είμαι χωρίς εσένα". Στην επόμενη σελίδα, υπήρχε μια φωτογραφία ενός μωρού και έγραψα: «Τα υπόλοιπα είναι άγραφα». Τα χαρτιά διαζυγίου που δεν υπογράψαμε ποτέ ήταν πίσω από αυτή τη σελίδα. Είπα, "Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου". Και όλα αυτά τα έκανα με το αγαπημένο του σουτιέν και εσώρουχο».

Και παρά το αστείο της στην Ellen DeGeneres εκείνο τον Μάιο ότι εκείνη και ο Carey επρόκειτο να βιώσουν τον τρίτο τους χωρισμό μέσα σε 10 χρόνια (προφανώς είχαν άλλους δύο πριν έρθει η Willow), επέλεξαν να επεκτείνουν την οικογένειά τους με τον γιο τους, Jameson Moon.

Μάλλον αυτό το ζευγάρι γεννήθηκε για να είναι μαζί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 150 / position2: 618
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb