ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Μπαράκια, σινεμά και προβλήματα στη δουλειά

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Μπαράκια, σινεμά και προβλήματα στη δουλειά
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, παίρνετε αποφάσεις γρήγορα. Τα φαντάσματα από το παρελθόν σας μπορεί να έχουν σηκώσει το άσχημο κεφάλι τους, αλλά ευτυχώς, αυτή η εβδομάδα είναι η ευκαιρία σας να προχωρήσετε.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε τάξη ενόψει της πανσελήνου έκλειψης στο ζώδιό σας. Μπορεί να μη θέλετε να το παραδεχτείτε, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω. Αυτό περιλαμβάνει άτομα που δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε και πράγματα που δεν πρόκειται να διαρκέσουν στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Νιώθετε κουρασμένοι από τότε που οι καλοκαιρινοί μήνες πλησίασαν στο τέλος τους, και αυτή την εβδομάδα, τα αστέρια θέλουν να επιστρέψετε εκεί έξω και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου, συνεργασία με νέα άτομα στη δουλειά ή ακόμα και ραντεβού εκτός του συνηθισμένου σας τύπου.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα, είναι το μόνο διάλειμμα που θα έχετε για τον υπόλοιπο μήνα. Χωρίς αμφιβολία, αυτό θα σας βάλει σε κακή διάθεση για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Προσπαθήστε να βρείτε ρουτίνες ενσυνειδητότητας ή έντονες σωματικές προπονήσεις για να σας βοηθήσουν να διοχετεύσετε τις απογοητεύσεις σας αυτή την εβδομάδα. Και να θυμάστε, όπως και οι μεταβαλλόμενες φάσεις του φεγγαριού, έτσι και η στάση σας, δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Προσέξτε λοιπόν να μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα!

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, τραβάτε πολλή προσοχή στη δουλειά, αλλά δεν έχουν όλα τα βλέμματα στραμμένα σε εσάς καλές προθέσεις. Μην αφήσετε αυτό να σας σταματήσει από το να σπεύσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Απλώς θυμηθείτε να μοιραστείτε μόνο μερικές προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής σας με άτομα που έχουν αποδείξει την πίστη τους. Και προσέξτε τυχόν εχθρούς που θέλουν να σας υπονομεύσουν μπροστά σε πρόσωπα εξουσίας.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε τον εαυτό σας ξανά. Βγείτε με τον εαυτό σας για τις επόμενες εβδομάδες και επαναπροσδιορίστε τι σημαίνει για εσάς οικειότητα. Μην εκπλαγείτε αν πλευρές της προσωπικότητάς σας που δεν ήταν ενεργές εδώ και χρόνια ξαναεμφανιστούν σε ένα νέο, πιο εξελιγμένο όραμα.

Ζυγός

Είναι μία εβδομάδα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε απευθείας τους δαίμονές σας και να πάρετε απαντήσεις. Ακόμα κι αν δεν έχετε προσωπικές αποσκευές για να ξεπακετάρετε, αυτή την εβδομάδα πιθανότατα θα αποκαλύψετε κομμάτια πληροφοριών που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το χάος που ξεδιπλώθηκαν οι εκλείψεις. Άλλοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας πιέσουν να σχολιάσετε την κατάσταση, αλλά μπορείτε να παίξετε τον διπλωμάτη λίγο περισσότερο αν θέλετε.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, δώστε προτεραιότητα στην αληθινή απόλαυση. Ήρθε η ώρα να συνδεθείτε με το εσωτερικό σας δημιουργικό και να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις της φαντασίας σας για να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα για τον εαυτό σας. Έχετε κάνει τη συναισθηματική δουλειά και έχετε νιώσει όλο το φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε τι λέτε πριν το πείτε, αλλά το να αφιερώνετε χρόνο στην επεξεργασία των συναισθημάτων σας μπορεί να οδηγήσει σε μερικές πρωτοποριακές αποκαλύψεις. Είναι επίσης σημαντικό να μην είστε επικριτικοί απέναντι στους ανθρώπους που δεν είναι τόσο συναισθηματικά ώριμοι όσο εσείς. Αντί να είστε επικριτικοί με άτομα που δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση, χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα ως διδακτική στιγμή για να τους δείξετε από πού προέρχεστε. Μπορεί να αλλάξετε γνώμη.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, νιώθετε σαν να τρέχετε προς κάτι μεγάλο. Υπάρχει μια ώθηση στη σeξουαλική σας ζωή και την αίσθηση ευχαρίστησης. Εάν τα πράγματα γίνονται υπερβολικά για να τα χειριστείτε διανοητικά - δεν είναι κακή ιδέα να επιδοθείτε σε οτιδήποτε σας βοηθά να αισθάνεστε ικανοποιημένοι και άνετοι.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, απλώς υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι όλοι μιλούν από ένα μέρος του πάθους τους και θα σας ωφελήσει να αποτελέσουν παρελθόν για σας τα προσωπικά ζητήματα και να βρείτε μια λύση που ταιριάζει σε όλους. Αν τα πράγματα αρχίσουν να παίρνουν άσχημη τροπή, μπορείτε πάντα να θέσετε κάποια όρια και να απομακρυνθείτε από αυτό.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, είναι μια ευκαιρία να συνδεθείτε με το θείο και να βρείτε έμπνευση σε ένα μέρος που δεν περιμένετε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε έξω από το κουτί, βουτήξτε βαθύτερα σε ένα θέμα για το οποίο είστε παθιασμένοι. Όσο περισσότερα γνωρίζετε για κάτι, τόσο περισσότερο μπορείτε να λυγίζετε και να παραβιάζετε τους κανόνες για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αλλά να θυμάστε, για να μπορέσετε να είστε καινοτόμοι, πρέπει να έχετε μια αίσθηση κυριαρχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 26 / position2: 295
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb