TRENDS

Το πιο αμφιλεγόμενο αξεσουάρ της φετινής μόδας ‑ Ποιες celebrities «ορκίζονται» σε αυτό;

Όταν ο μαξιμαλισμός συναντάει ... τη θρησκεία

Το πιο αμφιλεγόμενο αξεσουάρ της φετινής μόδας ‑ Ποιες celebrities «ορκίζονται» σε αυτό;
Nextweb Studio

Από την Kim K που αγόρασε τον Attallah Cross της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana, μέχρι τη συλλογή σταυρών του Justin Bieber, οι διάσημοι προσελκύονται ολοένα και περισσότερο από τα χριστιανικά σύμβολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τρέχουσα εμμονή της μόδας με τον μαξιμαλισμό έχει διεισδύσει επίσημα και στα κοσμήματα. Τα υπερμεγέθη μενταγιόν και τα κολιέ είναι μια βασική τάση του 2023, με μοτίβα σταυρού σε χοντρά, περίτεχνα και γοτθικά στιλ, που έγιναν δημοφιλή χάρη στους διάσημους που φορτώνονται με πολύτιμους λίθους.

Η Kim Kardashian, η οποία έχει συγκεντρώσει μια συλλογή κοσμημάτων που συνδέονται με ισχυρές γυναίκες του 20ου αιώνα, έγινε πρωτοσέλιδο τον Ιανουάριο όταν αγόρασε ένα μενταγιόν από αμέθυστο και διαμάντι που φορούσε η αείμνηστη Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Το μενταγιόν Attallah Cross, σχεδιασμένο από τον τότε επίσημο βασιλικό κοσμηματοπώλη, Garrard, πουλήθηκε για 163.800 £ σε έναν εκπρόσωπο της, στη δημοπρασία του Sotheby's Royal & Noble. Πέρα από αυτό, η reality σταρ, φόρεσε ένα κρυστάλλινο κολιέ στο σόου S/S 2023 των Dolce & Gabbana, μιας μάρκας γνωστής για την καθολική εικονογραφία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Rihanna έχει αρκετούς διακοσμημένους σταυρούς, συμπεριλαμβανομένου ενός κομματιού του Christian Lacroix της δεκαετίας του 1980, που φορέθηκε για την αποκάλυψη της πρώτης εγκυμοσύνης της με τον ράπερ A$AP Rocky. Ένα μεγάλο μενταγιόν με ζαφείρια, τανζανίτες και ακουαμαρίνες σε μαύρο βελούδινο κορδόνι από τη Νεοϋορκέζα κοσμηματοπώλη Briony Raymond είναι άλλο ένα από τα αγαπημένα της Ri's, όπως και ένας κοκκάλινος σταυρός από τη σειρά κοσμημάτων Low Luv του supermodel Erin Wasson και ένα υπερμέγεθες ασημένιο μενταγιόν με σταυρό της Gucci.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 150 / position2: 1185
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb