SKIN CARE

Το daxxify είναι η εναλλακτική λύση στο botox: Θα τo δοκίμαζες;

Το Botox είναι η πιο γνωστή αντιρυτιδική ένεση εδώ και δεκαετίες, αλλά η νέα καινοτόμος νευροτοξίνη Daxxify μπορεί να το αλλάξει αυτό!
Γράφει η MATINA KONTOY
Το daxxify είναι η εναλλακτική λύση στο botox: Θα τo δοκίμαζες;
Φωτ. αρχείου / pexels

Το ενέσιμο Daxxify, είναι ο πιο πρόσφατος νευροδιαμορφωτής που έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για τη θεραπεία των ρυτίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πληροφοριακά, υπάρχουν αυτή τη στιγμή πέντε εγκεκριμένοι από την FDA νευροδιαμορφωτές για αισθητικές θεραπείες: Botox, Dysport, Daxxify, Xeomin και Jeuveau. Αν και κάθε ενέσιμο που διατίθεται αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο τοξίνης—βοτουλινική τοξίνη τύπου Α—το Daxxify ισχυρίζεται ότι διαφέρει από τους προκατόχους του.

Τι είναι το Daxxify;

Το Daxxify είναι η πρώτη πραγματική αληθινή καινοτομία στη νευροτοξίνη λόγω της τεχνολογίας ανταλλαγής πεπτιδίων, ενώ η φόρμουλά του δεν περιέχει ζωικές πρωτεΐνες. Είναι πραγματικά μια μεγάλη καινοτομία στον κόσμο της αισθητικής ιατρικής, καθώς έγινε γνωστό ότι μπορεί να έχει δύο φορές μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με το κλασικό Botox! Το Daxxify είναι εγκεκριμένο από τον FDA για τη θεραπεία των μέτριων έως σοβαρών γραμμών, όπως αυτές που σχηματίζονται ανάμεσα στα φρύδια μας.

Πώς λειτουργεί;
Το Daxxify είναι μια νευροτοξίνη ή νευροδιαμορφωτής, όπως το Botox και έτσι λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Ένας νευροδιαμορφωτής είναι βασικά μια ευρεία κατηγορία οποιουδήποτε φαρμάκου που ρυθμίζει τα νεύρα του οργανισμού.
Οι νευροτροποποιητές έχουν σχεδιαστεί για να μην επιτρέπουν σε ένα νεύρο και σε έναν μυ να επικοινωνούν, οπότε όταν εγχύουμε αυτήν την ουσία σε έναν μυ, εμποδίζει μέρος της δράσης και της επικοινωνίας. Αυτό δεν επιτρέπει στον μυ να συσπαστεί, παρά το γεγονός ότι εμείς έχουμε δώσει την εντολή στο νεύρο, να το κάνει. Οι νευροτροποποιητές παραλύουν και χαλαρώνουν προσωρινά τους μυς του προσώπου, εμποδίζοντάς τους να δημιουργήσουν και να επιδεινώσουν τις γραμμές και τις ρυτίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο διαρκεί;Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Daxxify και άλλων νευροτοξινών είναι η σύνθεση και η διάρκεια. Οι περισσότερες νευροτοξίνες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά αναφέρουν μέση διάρκεια τριών έως τεσσάρων μηνών αποτελεσματικότητας, ενώ το Daxxify ισχυρίζεται ότι έχει τη δυνατότητα να έχει μέση διάρκεια έξι μηνών ή πιθανώς μεγαλύτερη, όπως αποδεικνύεται στις κλινικές δοκιμές τους. Το μυστικό για τη μεγάλη διάρκεια του Daxxify είναι η μοναδική πεπτιδική του σύνθεση, χωρίς ζωικά ή ανθρώπινα υποπροϊόντα, επιτρέποντας στο ενεργό συστατικό της νευροτοξίνης να προσκολλάται καλύτερα στον υποδοχέα.

Daxxify vs. Botox: Πώς είναι καλύτερο;Το Daxxify δεν είναι απαραίτητα «καλύτερο» από το Botox. Ορισμένοι ασθενείς στην πραγματικότητα προτιμούν τη θεραπεία ρυτίδων της επιλογής τους να εξασθενεί πιο γρήγορα, ώστε τα αποτελέσματα να είναι πιο προσαρμόσιμα.


Υπάρχουν κίνδυνοι και παρενέργειες;\Οι παρενέργειες του Daxxify είναι παρόμοιες με άλλες νευροτοξίνες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, αντίδραση στο σημείο της ένεσης όπως πόνο, οίδημα, κνησμό ή ερυθρότητα, μούδιασμα προσώπου και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, πτώση των βλεφάρων.

Οι κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στο Daxxify ήταν εκτεταμένες και δεν έδειξαν επιπλέον αυξημένες παρενέργειες ή προφίλ. Οι νευροτοξίνες έχουν ένα εξαιρετικό ιστορικό ασφάλειας και δεν υπάρχει τίποτα προς το παρόν που να δείχνει ότι αυτό θα είναι διαφορετικό με το Daxxify.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 423 / position2: 1675
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb