STYLE

Αν πρέπει να ψωνίσεις ένα μόνο ρούχο για φέτος, είναι αυτό

O,τι κι αν ψωνίσεις για τη γκαρνταρόμπα σου φέτος
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αν πρέπει να ψωνίσεις ένα μόνο ρούχο για φέτος, είναι αυτό
Collage

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι ένα γιλέκο είναι ένα ρούχο που περνάει τη στιγμή του αλλά δεν θα υπάρχει για λίγο, αλλά πρέπει να διαφωνήσουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε πρόκειται για πλεκτή έκδοση είτε για υφασμάτινα, είναι το τέλειο κομμάτι layering που θα επιστρέφουμε σε αυτό κάθε φθινόπωρο. Είναι δύσκολο για μας να μην προτείνουμε στα πάντα ένα γιλέκο.

Ρωτήστε οποιονδήποτε εμπειρογνώμονα της βιομηχανίας της μόδας και θα στοιχηματίσουμε ότι προτιμούν το φθινόπωρο σε σχέση με όλες τις άλλες εποχές… είναι επειδή έχουμε την ευκαιρία να φορέσουμε περισσότερα ρούχα.

Αν αγαπάτε τα ρούχα, τι καλύτερο από περισσότερα από αυτά; Το ξεκίνημα του πιο καθαρού, πιο δροσερού καιρού και η ευκαιρία να τυλίξετε με παλτό είναι ένα βάλσαμο κατά τη διάρκεια του μήνα μόδας του Σεπτεμβρίου, όταν επικρατεί μια διάθεση ανανέωσης στον αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λευκό πουκάμισο προς τα κάτω; Βαλε γιλέκο. Maxi φόρεμα; Βάλε από πάνω ένα γιλέκο. Αν και το layering μπορεί να είναι εύκολο, υπήρξαν πολλές εμφανίσεις με γιλέκο στο Instagram που εξοικονομούν για εμάς χρόνο για το φθινόπωρο για να εμπνευστείτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 240 / position2: 810
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb