CELEB STYLE

Τα πιο ξεχωριστά couple looks του David & της Victoria Beckham

Οι πιο αξιομνημόνευτες κοινές εμφανίσεις του αγαπημένου ζευγαριού

Τα πιο ξεχωριστά couple looks του David & της Victoria Beckham
Nextweb Studio

Οι Beckhams είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ένα ζευγάρι που ταιριάζει, μένει μαζί και φροντίζει να επιβεβαιώνει το ...ταίριασμά του με matching outfits!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμόμαστε τα πιο ιδιαίτερα matching fits του David και της Victoria, από τη μελιτζανί εμφάνιση στο γάμο τους, μέχρι την τελευταία κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Beckham.

Ο David και η Victoria είναι παντρεμένοι εδώ και 24 χρόνια και, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουν παραδώσει μερικές αξέχαστες στιγμές στυλ.

Από νωρίς στη σχέση τους, ο αστέρας του ποδοσφαίρου και η τραγουδίστρια των Spice Girls που έγινε σχεδιάστρια κατέστησαν σαφές ότι δε φοβούνται να κάνουν παιχνίδι με τη μόδα και να τη χρησιμοποιούν για να εκφραστούν ως ζευγάρι. Στο γάμο τους το 1999, για παράδειγμα, το ζευγάρι βγήκε στη δεξίωση αγκαλιά με τον γιο τους Brooklyn, φορώντας έντονα μωβ - μελιτζανί σύνολα, όπως και ο μικρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του 2022 στο Watch What Happens Live, η Victoria αποκάλυψε κάτι για τα ολοδερμάτινα σύνολα που φορούσαν εκείνη και ο David σε μια εκδήλωση Versace το 1999, μια διάσημη κοινή εμφάνιση τους που θυμούνται πολλοί: ότι τα ρούχα ήταν Gucci. «Ήταν ζεστά, φορούσαμε Gucci, ήταν ένα δείπνο Versace, το οποίο είναι ακατάλληλο από μόνο του», είπε. «Υπήρχε μια αφέλεια που ήταν τόσο γλυκιά».

Άλλη μια διάσημη κοινή εικόνα του ζευγαριού ήταν το 2003: Ενσωματώνοντας πολλές τάσεις Y2K σε ένα ρούχο, η Victoria έφτασε στα Μουσικά Βραβεία MTV το 2003 με ένα ιβουάρ φόρεμα μέχρι το πάτωμα, με μπούστο σε στυλ κορσέ και μια δαντέλα που κατέβαινε στο κέντρο του φορέματός της, δημιουργώντας μια τολμηρή λαιμόκοψη. Το φόρεμα Dolce & Gabbana είχε επίσης λουράκια σπαγγέτι και σκίσιμο μέχρι τα γόνατα. Ολοκλήρωσε το look με strappy, ασημί γόβες και σκουλαρίκια drop. Ο David συμπλήρωσε την κοινή εμφάνιση με ένα λευκό κοστούμι με σατέν πινελιές, ένα πουκάμισο με βαθιά λαιμόκοψη σε V, ασημένια κοσμήματα και καφέ παπούτσια.

Στο γάμο του Πρίγκιπα William και της Catherine Middleton, οι Beckhams παρευρέθηκαν με την εμφάνιση που άρμοζε: σαν αριστοκράτες. Η Victoria, η οποία ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί τους, τη Harper εκείνη την εποχή, φόρεσε ένα navy φόρεμα από τη δική της συλλογή. Φόρεσε ένα αξεσουάρ με statement fascinator, ασορτί γόβες με τακούνι και μια τσάντα clutch. Εν τω μεταξύ, ο David επέλεξε ένα μαύρο σακάκι κοστούμι με ουρές, ένα μαύρο γιλέκο, ένα γκρι παντελόνι, μια ασημί γραβάτα και μαύρα παπούτσια. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο για να ολοκληρώσει την επίσημη εμφάνιση.

<p

Το 2018, για τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan το 2018, η Posh φόρεσε ένα ναυτικό φόρεμα με ψηλό γιακά, με ένα κόψιμο στο μπούστο και σχιστά μανίκια, και ολοκλήρωσε το look με ένα navy fascinator και λαμπερά κόκκινα τακούνια. Το φόρεμα ήταν από τη δική της συλλογή. Το κοστούμι τριών τεμαχίων του David - που αποτελείται από ένα γκρι ανθρακί σακάκι με ουρές, παντελόνι και ανοιχτό γκρι γιλέκο - σχεδιάστηκε από τον Kim Jones για τον Dior Homme. Ολοκλήρωσε το look με ασορτί ανθρακί γραβάτα και μαύρα παπούτσια.

Πρόσφατα, η Victoria και ο David φόρεσαν κοστούμια για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Beckham στο Netflix, στο Λονδίνο. Η Vico φορούσε ένα μακρυμάνικο, διπλό, λευκό κοστούμι με μεγάλο πέτο και χωρίς πουκάμισο από κάτω. Ολοκλήρωσε με μαύρες, μερικώς διαφανείς γόβες και μαύρο clutch, και χτένισε τα μαλλιά της σε μια κομψή πλάγια αλογοουρά. Ο David, εν τω μεταξύ, φορούσε ένα navy κοστούμι, μια ασορτί μπλε γραβάτα, ένα λευκό πουκάμισο και καφέ loafers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
13 / position1: 191 / position2: 741
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb