ENTERTAINMENT

Διάσημες που μετά από έναν χωρισμό έκαναν ολική μεταμόρφωση

Ωραίες πριν, ωραίες και μετά
Από το NEWSROOM
Διάσημες που μετά από έναν χωρισμό έκαναν ολική μεταμόρφωση
Collage

Ένα σημαντικό μειονέκτημα του να είσαι διασημότητα είναι ότι ο κόσμος παρακολουθεί πάντα κάθε σου κίνηση. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο όταν ένας διάσημος ή διάσημη περνάει κάτι δύσκολο, όπως ένας μεγάλος χωρισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξαφνικά, ακόμη περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους για να δουν τι θα κάνουν, τι θα πουν για τον πρώην τους, με ποιον θα βγουν ραντεβού στη συνέχεια και πώς θα μοιάζουν. Υπάρχει μεγάλη πίεση στους διασημότητες να δείχνουν πάντα το καλύτερό τους, αλλά ειδικά σε τέτοιες στιγμές.

Khloé Kardashian

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια γάμου, η Khloé Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Lamar Odom το 2013, το οποίο ήταν μόνο η αρχή ενός σκανδαλώδους χωρισμού.  Λίγο μετά τον χωρισμό, η Kardashian άρχισε να μεταμορφώνεται εντελώς. Έχασε πολύ βάρος, άρχισε να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, έβαψε τα μαλλιά της πιο ανοιχτά και άλλαξε τον τρόπο που ντυνόταν. Συζήτησε την αλλαγή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Complex, λέγοντας ότι η άσκηση τη βοήθησε να αντιμετωπίσει το άγχος από το διαζύγιο, προσθέτοντας, "Ήταν ένας πολύ διαφορετικός μηχανισμός αντιμετώπισης. Δεν είχα πού αλλού να πάω."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Katy Perry

Τον Δεκέμβριο του 2011, μετά από δύο χρόνια μαζί, ο Russell Brand υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Katy Perry. Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, η Perry βγήκε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, έχοντας ένα ολοκαίνουργιο χρώμα μαλλιών: μια φωτεινή μπλε απόχρωση - μια μεγάλη αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά που είχε στο παρελθόν. 

Hilary Duff

Τον Φεβρουάριο του 2015, το TMZ ανέφερε ότι η Hilary Duff είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της, Mike Comrie, λέγοντας ότι η Duff είχε αναφέρει τις «ασυμβίβαστες διαφορές» ως αιτία. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η Duff έδειξε μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της σε μια φωτογραφία στο Instagram: είχε βάψει τα ξανθά μαλλιά της ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα από ό,τι θα φανταζόταν κανείς, στα χνάρια της Katy Perry, μια γαλαζοπράσινη απόχρωση, γράφοντας ότι ο κομμωτής «με έκανε γοργόνα χθες το βράδυ».

Saweetie

Η ραπερ Saweetie είναι η βασίλισσα της αλλαγής μετά από χωρισμό! Είναι τόσο διάσημη για το στυλ της σχεδόν όσο και για τη μουσική της. Η ράπερ σόκαρε τους θαυμαστές της όταν έκανε το ντεμπούτο της με μια ριζικά νέα εμφάνιση στο Instagram στα τέλη του 2021. Ακόμη και διασημότητες όπως η Tinashe σχολίασαν την εντυπωσιακή νέα εμφάνιση της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 291 / position2: 1107
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb