ENTERTAINMENT

Το νέο it ζευγάρι του Hollywood έχει ... βασιλικό αέρα

Δεν το έχουν επιβεβαιώσει, αλλά οι εικόνες μιλούν από μόνες τους

Το νέο it ζευγάρι του Hollywood έχει ... βασιλικό αέρα
Nextweb Studio

Love is in the air ... ανάμεσα σε ένα «It girl» και έναν νεαρό γαλαζοαίματό και αυτοί οι οικογενειακοί φίλοι που έγιναν εραστές κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και εμφανίζονται αγκαλιασμένοι στην Ίμπιζα τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εθεάθησαν στο Λονδίνο να παρευρίσκονται στο δείπνο της Alessandra Rich στο Θερινό Ηλιοστάσιο και να βγαίνουν με τον πρίγκιπα Achillea-Andrea και την φίλη του, κληρονόμο του Net-a-Porter, Isabella Massenet.

Ο λόγος, βέβαια, για την Poppy Delevigne και τον πρίγκιπα Constantine-Alexios, μεγάλο γιο του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie Chantale. Η μεγάλη αδερφή της Cara Delevigne είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη από τον 24χρονο πρίγκιπα της Δανίας, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να συνδεθούν ρομαντικά. 

Το ζευγάρι πυροδότησε φήμες για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, όταν εθεάθησαν να κάνουν μια βόλτα, χέρι-χέρι, στο Λονδίνο και έκτοτε ανέβασαν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, ξεκινώντας οικογενειακές διακοπές και ηλιόλουστες ρομαντικές αποδράσεις τους τελευταίους μήνες. Τον Αύγουστο, συγκεκριμένα, οι δυο τους πήγαν το ειδύλλιό τους στο εξωτερικό για μια ηλιόλουστη απόδραση στην Ίμπιζα. Στις φωτογραφίες των παπαράτσι, φαίνονται να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται σε μια βάρκα, πριν βουτήξουν για μπάνιο.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και από ότι φαίνεται έχουμε ένα νέο βασιλικό ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 209 / position2: 1015
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb