ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Διαλογισμός, shopping therapy και συνεδρίες με ψυχολόγους

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Διαλογισμός, shopping therapy και συνεδρίες με ψυχολόγους
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, μείνετε αισιόδοξη. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε ότι όλα πάνε στραβά, κάντε το καλύτερο. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας όταν τα πράγματα πάνε στραβά, όταν δε φτάσετε στον προορισμό σας τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, μη ρίξετε ούτε ματιά στον καθρέφτη. Μην εστιάζετε σε τίποτα που αποτελεί παρελθόν για εσάς, γιατί το μέλλον σας επιφυλάσσει πολλά. Παρόλο που μπορεί να σας λείπουν άνθρωποι ή μέρη ή εμπειρίες από το χθες, πρέπει να θυμάστε ότι το αύριο θα είναι πολύ πιο φωτεινό.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εργαστείτε για την ολοκλήρωση των στόχων σας. Σταματήστε να καθυστερείτε. Σταματήστε να βρίσκετε δικαιολογίες γιατί πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο ή γιατί δεν πρέπει να ασχοληθείτε καθόλου και κάντε το. Θα είστε ευγνώμων που το κάνατε στο τέλος.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Εάν έχετε ένα κακό συναίσθημα για μια κατάσταση, τότε να είστε προσεκτικοί. Η προσοχή σας δεν είναι υπερβολική αντίδραση. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεστε!

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με φειδώ. Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται πάντα να ξεκαθαρίζετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν αυτό που έχετε να πείτε θα συνεισφέρει κάτι σημαντικό στη συζήτηση ή απλά θα πληγώσει κάποιον.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, να είστε αποφασιστικοί. Όταν αναλαμβάνετε μια δέσμευση, δεσμευτείτε πλήρως αντί να συμπεριφέρεστε ανώριμα. Είστε αρκετά έξυπνοι και ανεξάρτητοι για να κάνετε τις δικές σας επιλογές, οπότε σταματήστε να ρίχνετε τον εαυτό σας.

Ζυγός

Είναι μία εβδομάδα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή, γεμάτη φίλους και συγγενείς. Θα αποκτήσετε γνώσεις στο μέλλον,  εάν παραμείνετε προσεκτικοί και εξετάσετε τα σημάδια που βρίσκονται γύρω σας τώρα. 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, ετοιμάστε τον εαυτό σας για κάποιες αναποδιές… αλλά μην ανησυχείτε, δεν είναι τίποτα τρομακτικό!  Εάν αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας, θα τα μετατρέψετε σε νέες καταστάσεις ευκαιριών και ηρεμίας.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, προστατέψτε την ηρεμία σας. Μη χάνετε χρόνο λογομαχώντας με άτομα που δεν πρόκειται ποτέ να δουν την κατάσταση από τη δική σας οπτική γωνία. Μην ακούτε τις φασαρίες τους όταν δεν πρόκειται να σας δώσουν τον ίδιο σεβασμό και να σας ακούσουν. Απλά απομακρυνθείτε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, δώστε χαρά στον εαυτό σας. Όταν τα κάνετε "θάλασσα", προσπαθήστε να αποδεχτείτε ότι ό,τι συνέβη τελείωσε και μην ασχοληθείτε με αυτό και κατηγορείτε τον εαυτό σου για αυτό. Όλοι οι άλλοι κάνουν επίσης λάθη, παρόλο που μπορεί να μην τα βλέπετε. Δεν είστε μόνοι σε αυτό.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, αποδεχτείτε ότι θα κάνετε μερικές φορές βήματα πίσω. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χάθηκε όλη η πρόοδός σας. Αυτό δε σημαίνει ότι είστε σε πτωτική τάση. Το μόνο που σημαίνει είναι ότι περάσατε δύσκολα. Θυμηθείτε, η πρόοδος δεν είναι γραμμική.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, να είστε επιλεκτικοί με το πώς ξοδεύετε τον χρόνο σας και σε ποιους τον ξοδεύετε. Δε θέλετε να αφιερώσετε πολλή προσπάθεια σε κάποιον που δεν κάνει το ίδιο για εσάς. Δεν θέλετε η σχέση να γίνει εντελώς μονόπλευρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 26 / position2: 305
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb