STYLE

Οι celebrities μίλησαν! Αυτή τη viral τσάντα θα αρχίσεις να τη βλέπεις παντού σύντομα

Την είδαμε ήδη να την κρατούν αρκετές διάσημες περσόνες
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι celebrities μίλησαν! Αυτή τη viral τσάντα θα αρχίσεις να τη βλέπεις παντού σύντομα
Florence Pugh

Με την τσάντα Valentino Garavani VLogo Moon ανά χείρας, τα μοντέλα στο Valentino L'École Spring/Summer2024, ήρθαν από έξω και μπήκαν σε ένα ανακτορικό και περίτεχνο δωμάτιο που περιείχε τέλεια το πνεύμα του Valentino και το ήθος της αυθεντικότητας και της κλασικής κομψότητας, φυσικά εξελιγμένο στα σημερινά πρότυπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τσάντα Valentino Garavani VLogo Moon ξεπερνά τις εποχές, διεκδικώντας την ιδιότητά της ως ένα statement κομμάτι με διάρκεια στο χρόνο. Φτιαγμένη από εύπλαστο δέρμα και διακοσμημένη με μια τολμηρή μεταλλική αλυσίδα, αποπνέει αστική κομψότητα, συμπληρώνοντας αβίαστα τα looks για την ημέρα ή αναδεικνύοντας τα βραδινά σύνολα. Αυτή η τσάντα που μοιάζει με χαμαιλέοντα μπορεί να κολλήσει σφιχτά στον ώμο για μια πιο δυναμική εμφάνιση ή να ντύνει με χάρη όλο το σώμα με το πρόσθετο δερμάτινο λουράκι.

Πολλές ήταν οι διάσημες που δεν μπορούσαν να αντισταθούν στη γοητεία της νέας τσάντας του οίκου Valentino, με τις Florence Pugh, Simone Ashley, Maude Apatow και Rosie Huntington-Whiteley να την επιλέγουν για να ολοκληρώσουν το στιλ τους κατά την εμφάνισή τους στο σόου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι.

Πολλές ήταν οι διάσημες που δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην ασύγκριτη γοητεία της νέας τσάντας του οίκου Valentino, με τις Florence Pugh, Simone Ashley, Maude Apatow και Rosie Huntington-Whiteley να την επιλέγουν για να δώσουν μια ιδιαίτερη νότα στο στιλ τους, κατά την εμφάνισή τους στο σόου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 501 / position2: 1187
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb