MAKEUP

Γνώρισε τη νέα βασική σειρά της essence Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023!

Πιστή στο μότο `Make Beauty Fun`!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΟΚΤ 09, 2023
Γνώρισε τη νέα βασική σειρά της essence Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023!

Τα νέα προϊόντα της essence update Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 αποδίδουν παντού! Τα πρακτικά μας πολύ-χρήσιμα all-rounders εξοικονομούν χρόνο, χωρίς συμβιβασμούς σε μοναδικά φινιρίσματα και υψηλής ποιότητας, θρεπτικά συστατικά. Πιστοί στο μότο μας "Make Beauty Fun", τα ποικίλα εφέ και τα λαμπερά χρώματα δημιουργούν παιχνιδιάρικες εμφανίσεις. Οι λάτρεις της ομορφιάς μπορούν να δοκιμάσουν κάτι νέο και να αφήσουν τον αυθεντικό εαυτό τους να λάμψει!

Τι είναι πραγματικά μοντέρνο τώρα; Στοιχειώδη προϊόντα ομορφιάς που συνδυάζουν πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα, θολώνοντας τη γραμμή μεταξύ περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ; Ένα μοναδικό φινίρισμα με αποτελεσματικά συστατικά για τη θρέψη του δέρματος; Ω ναι!

Οι Skintellectuals δεν είναι οι μόνοι που θα λατρέψουν τους καινοτόμους, υψηλής ποιότητας συνδυασμούς! Τα all-rounders έρχονται ως σνακ ομορφιάς, σαν την τέλεια συντροφιά για κάθε περιπέτεια. Καταδυθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο εκφραστικές εμφανίσεις με σουρεαλιστικά σχήματα και ασυνήθιστα χρώματα. Τα μοναδικά εφέ στο πρόσωπο, τα χείλη και τα νύχια δημιουργούν εντυπωσιακά βλέμματα – για την καθημερινή ζωή ή τα πάρτι.

Για ακόμα περισσότερα highlights, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.essence.eu! Εδώ θα βρείτε νέες, συναρπαστικές εκδόσεις τάσεων και διαδικτυακές αποκλειστικότητες κάθε μήνα. Για να μην αναφέρουμε τις καινοτόμες ιδέες για ιδιαίτερες εμφανίσεις και την αυτοέκφραση στα εμπνευσμένα βίντεό μας, τα συναρπαστικά σεμινάρια και τα cool essence νέα, που προβάλλονται τακτικά στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

HELLO, GOOD STUFF!


HELLO, GOOD STUFF! SKIN-PERFECTING TONER

Η τελειότητα του δέρματος! Η essence HELLO, GOOD STUFF! Το SKIN PERFECTING TONER καθαρίζει το δέρμα με 2% BHA και εκχύλισμα παπάγιας και ελαχιστοποιεί ορατά τους πόρους. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με 5% γλυκερίνη, καθιστώντας το ένα πραγματικό ενισχυτικό υγρασίας. Μετά από 14 ημέρες, οι πόροι ελαχιστοποιούνται και το δέρμα είναι πιο καθαρό και λιγότερο λιπαρό.
Περίπου €4,99**


love that GLOW & BRONZE palette

Λατρεύουμε τα προιόντα ομορφιάς που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα! Όπως η 2-σε-1 essence love that GLOW & BRONZE παλέτα. Οι τρεις μεταξένια-απαλές αποχρώσεις δίνουν ένα έντονο χρωματικό αποτέλεσμα και μια λαμπερή, φρέσκια όψη.
Περίπου 6,99€


lip care JELLY SLEEPING MASK

Ο χρόνος μου είναι χρόνος φροντίδας! Και η essence lip care JELLY SLEEPING MASK είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Με το βούτυρο καριτέ, τη βιταμίνη Ε και το υαλουρονικό οξύ, θρέφει τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Απλώς εφαρμόζεις ένα άγγιγμα από το (ανακυκλώσιμο) βάζο στα χείλη σου κατά τη διάρκεια της βραδινής σου ρουτίνας, το αφήνεις να δράσει και απολαμβάνεις χείλη έτοιμα για φίλημα!
Περίπου 3,79€


lip care SUGAR SCRUB

Apricot sugar high! Το essence lip care SUGAR SCRUB εξασφαλίζει απαλά και θρεπτικά χείλη με τη μοναδική του σύνθεση από σωματίδια ζάχαρης, βούτυρο καριτέ και λάδι από πυρήνες βερίκοκου. Το lip scrub έχει φρουτώδες άρωμα εσπεριδοειδών και έρχεται σε ένα χαριτωμένο, ανακυκλώσιμο βάζο με σχέδιο βερίκοκο.
Περίπου 3,79€




hydra kiss LIP OIL

Το Essence hydra kiss LIP OIL δημιουργεί ένα φινίρισμα υψηλής λάμψης, που δεν κολλάει. Το υαλουρονικό οξύ, το έλαιο jojoba, η βιταμίνη Ε και το λιβάδι είναι ένας πραγματικός συνδυασμός δύναμης για εξαιρετικά ελαστικά, ενυδατωμένα χείλη. Τα τρία εξαιρετικά ελαφριά λάδια για τα χείλη με μια όμορφη χρωματική διαβάθμιση προσθέτουν μια πινελιά χρώματος που ταιριάζει με κάθε τόνο δέρματος και μπορούν να εφαρμοστούν μόνα τους ή πάνω από ένα κραγιόν.
Περίπου 3,79€

 


BRIGHT EYES! under eye stick

Πάλι χαμηλός ύπνος; Δεν πειράζει, γιατί η essence BRIGHT EYES! Under eye stick εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους σε δευτερόλεπτα, για ξεκούραστη εμφάνιση! Απλώς εφαρμόστε το θρεπτικό στικ με αλόη βέρα, ηλιέλαιο και υαλουρονικό οξύ σε καθαρό δέρμα κάτω από το μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα? Αναζωογονημένο και λαμπερό δέρμα.
Περίπου 4,19€

protect your energy mini eyeshadow palette & trust your intuition mini eyeshadow palette

Τα σπουδαία πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες. Η δημοφιλής μίνι παλέτα σκιών ματιών είναι διαθέσιμη σε νέο σχέδιο και προσφέρει άφθονη ποικιλία: έξι σκιές ματιών με έντονο χρωματισμό με ματ έως μεταλλικό φινίρισμα δημιουργούν ξεχωριστές εμφανίσεις - ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για καθημερινή χρήση ή για βραδινό πάρτι. Χάρη στη μοντέρνα, ολογραφική συσκευασία, οι πρακτικές παλέτες σε μίνι μορφή είναι βέβαιο ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα σε κάθε περίπτωση ομορφιάς.
Περίπου 5,99€


HOLO BΟMB effect nail lacquer


Καλώς ήρθες στη συλλογή βερνικιών νυχιών του μέλλοντος! Το essence HOLO BΟMB effect βερνίκια νυχιών δημιουργεί μοναδικές εμφανίσεις στα νύχια! Τα εφέ βερνίκια νυχιών σε πέντε αποχρώσεις εντυπωσιάζουν με ολογραφικές χρωστικές που λάμπουν σε κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου. Η βούρτσα διπλής αφής εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη εφαρμογή.
Περίπου 2,99 // 01 Ridin‘ Holo 02 Holo Moly 03 hoLOL 04 Holo It’s Me 05Holo Me Tight

3D NAIL JEWELS


Καλώς ήρθες στο Metaverse! Τα essence 3D NAIL JEWELS είναι το μοντέρνο αξεσουάρ για τα νύχια σου! Δέκα διαφορετικά μοτίβα με αστραφτερές τρισδιάστατες πέτρες δημιουργούν ατομικά νύχια με metaverse εφέ. Η συσκευασία σε ολογραφικό σχεδιασμό είναι επίσης εντυπωσιακή.
Περίπου 2,89€ // 01 future reality 02 miror universe

Τα αυτοκόλλητα νυχιών είναι τέλεια για να δώσουν στα νύχια σας μια γρήγορη και εύκολη ατομική εμφάνιση. Η επανεκκίνηση της δημοφιλούς σειράς αυτοκόλλητων νυχιών ήρθε την κατάλληλη στιγμή! Σε πέντε διαφορετικά θέματα, τα αυτοκόλλητα προσφέρουν απτικά εφέ, χρυσαφένιες πινελιές και μοναδικά εντυπωσιακά βλέμματα με γλυκά μοτίβα.
Περίπου 1,89€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
19 / position1: 1114 / position2: 1408
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb