ENTERTAINMENT

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντά πρώτη φορά για το περιστατικό με τον Χρήστο Κούτρα – Η δημόσια συγγνώμη


Δημοσίευση ΟΚΤ 06, 2023
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντά πρώτη φορά για το περιστατικό με τον Χρήστο Κούτρα – Η δημόσια συγγνώμη

Μετά την καταγγελία του δημοσιογράφου Χρήστου Κούτρα ότι δέχτηκε απειλές από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου επειδή διέρρευσε το όνομα του γιου του, ο παρουσιαστής απάντησε σε όλα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την οικογένειά του και τον γιο του, ενώ ο ίδιος διέψευσε αρχικά ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα στον δημοσιογράφο.

«Δεν είναι ότι θέλω να πάρω θέση αλλά ουσιαστικά να τελειώσει όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο Χρήστος Κούτρας μπορεί να το είδε και να το κατάλαβε έτσι, δεν μπορεί να καταλάβει κάτι. Οι μόνοι που μπορούν να με καταλάβουν από την εκπομπή είναι ο Γρηγόρης και ο Αντρέας που είναι γονείς. Ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζει τα συναισθήματά μου όλα σε μεγάλο βαθμό.

Πριν γίνω πατέρας καθόμουν και άκουγα και δεχόμουν τα πάντα. Ήμουν στην εκπομπή και με είχαν βγάλει ότι είμαι και βιαστήs, ότι απειλούσα με βίντεο, έφτιαχναν στην πλάτη μου άρθρα για να κάνουν κλικς. Δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο, δε μίλησα ποτέ, έφαγα cancel, απείλησαν τους πάντες και τα πάντα, με έβριζαν, δεν πήρα ποτέ θέση. Από τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας αλλάζουν οι ευθύνες σου, πρέπει να προστατεύεις το παιδί σου. Δεν το καταλαβαίνει κανένας» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, φανερά συγκινημένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Από τη στιγμή που έγινα πατέρας, θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το παιδί μου και να μην περάσει ό,τι πέρασα εγώ. Δε θέλω να κάνουν νούμερα στην πλάτη της οικογένειάς μου και του παιδιού μου. Έχω ανεχτεί πολλά κατά καιρούς. Ό,τι έχει να κάνει με το παιδί μου είναι ευαίσθητο για μένα. Ο ίδιος είπε ότι είχαμε τις τέλειες σχέσεις και ότι πάντοτε σήκωνα το τηλέφωνο και του έλεγα δε θέλω. Ποτέ δεν παίρνω τηλέφωνο» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Δεν υπάρχει τέτοιο μήνυμα! Θα τα βγάλω τα μηνύματα (στον αέρα) και θα τα στείλω! Πολύ κακό για το τίποτα. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε και πήρε δημοσιότητα στο όνομά μου, για να πάρει παραπάνω κλικαρίσματα. Τον ρώτησα «γιατί το έκανες αυτό;».

Εγώ έχω ένα μήνυμα, που μπορώ να σας το διαβάσω αν θέλετε. Του γράφω: πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα. Δε μου απαντάει, του στέλνω κάτι ερωτηματικά. Του λέω πες μου είσαι… δεν μπορώ να πω τη λέξη», περιγράφει αμέσως μετά στον αέρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ήμουν εξαγριωμένος, γιατί αυτός το παρουσίαζε ότι δεν έγινε κάτι. Του ζητάω και συγγνώμη από εσάς, εάν νόμιζε ότι εγώ θα πάω να τον χτυπήσω ή να τον απειλήσω. Είναι ιερό το θέμα του παιδιού, πρέπει να προστατεύω την οικογένειά μου», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, θέλοντας να δώσει τέλος στο ζήτημα.

Από τη δική του πλευρά ο Χρήστος Κούτρας, παρακολουθώντας την εκπομπή, έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου της υπέδειξε τη συνομιλία του με το γνωστό μοντέλο στο Instagram, σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύονται τα λεγόμενα του δημοσιογράφου.

«Δημήτρη, μήπως το έχεις πει κατά λάθος; Επειδή μου τα έχει στείλει τώρα το παιδί, για να είμαστε δίκαιοι. Δες λίγο το Instagram σου, νομίζω ότι έχεις πει κάτι τέτοιο στον Χρήστο», τόνισε η παρουσιάστρια.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 172 / position2: 1075
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb