ΜΑΛΛΙΑ

Το εργαλείο για τα μαλλιά που έκανε δυναμικό comeback

Με την εμφάνιση της δεκαετίας του `90 στη μόδα, τα hot rollers επιστρέφουν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το εργαλείο για τα μαλλιά που έκανε δυναμικό comeback

Τα σίδερα για μπούκλες είναι πασέ! Και ο Andrew Fitzsimons, κομμωτής διασημοτήτων σου θυμίζει το αγαπημένο εργαλείο των 80s και των 90s, τα hot rollers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με την εμφάνιση της δεκαετίας του '90 στη μόδα, τα hot rollers επιστρέφουν», λέει. «Αν θέλετε μεγάλες, δυναμικές, χαλαρές μπούκλες, τα hot rollers είναι ο τέλειος τρόπος για να πετύχετε εύκολα το στυλ».

Επίσης, μπορείτε να τα βάλετε και να κάνετε το μακιγιάζ σας ενώ τα μαλλιά σας φορμάρονται, ακριβώς το είδος του multitasking που μας αρέσει στο Pink!

View this post on Instagram

A post shared by Andrew Fitzsimons (@andrewfitzsimons)

«Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ζεστά ρολά είναι να ξεκινήσετε με καθαρά, στεγνά μαλλιά. Για να ενισχύσετε τον όγκο σε όλα τα μαλλιά, συνιστώ να λούσετε τα μαλλιά σας με ένα σαμπουάν και μαλακτικό για όγκο και μετά να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι μέχρι να στεγνώσουν εντελώς», λέει ο Andrew.

«Πάρτε τα μαλλιά σας ανά τμήμα, ξεκινώντας από τον λαιμό σας, και κυλήστε κάθε ζεστό ρολό προσεκτικά από κάτω προς τις ρίζες της κεφαλής σας και ασφαλίστε τη θέση του με ένα τσιμπιδάκι τουλάχιστον για 15 λεπτά ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεγάλο μυστικό - να περιμένουμε μέχρι να κρυώσουν τελείως πριν τα αφαιρέσουμε. «Κάνοντας αυτό, διασφαλίζετε ότι το σχήμα της μπούκλας παραμένει ανέπαφο όλη την ημέρα», εξηγεί.

«Μόλις τελειώσετε, ξετυλίξτε κάθε τμήμα από κάτω προς τα πάνω και ψεκάστε λακ για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση», λέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 250 / position2: 2962
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb