STYLE

Μεσοβδόμαδοι γάμοι: H νέα τάση και γιατί να τους επιλέξεις

Μερικά από τα πλεονεκτήματα ενός γάμου μέσα στη μέση της εβδομάδας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μεσοβδόμαδοι γάμοι: H νέα τάση και γιατί να τους επιλέξεις
Φωτογραφία από Jonathan Borba

Όταν επιλέγετε μια ημερομηνία για τον γάμο σας, σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό η μέση της εβδομάδας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την παράδοση κατά κάποιο τρόπο, καθώς οι καθημερινές εκδηλώσεις είναι φυσικά μικρότερης κλίμακας από αυτές του Σαββατοκύριακου, τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας, όμως θα ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία να οργανώσετε ένα πάρτι νωρίς το απόγευμα μιας καθημερινής.

Αν έχετε λίγους καλεσμένους, είναι ιδανική λύση!

Ένας γάμος μέσα στην εβδομάδα μπορεί να είναι σύντομος, γλυκός και εξίσου όμορφος με έναν γάμο το Σαββατοκύριακο και συνήθως με πολύ λιγότερα χρήματα. Οι αίθουσες είναι άδειες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οπότε θα χτυπήσετε πολύ μεγάλη διαφορά στην τιμή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ακούτε για πρώτη φορά για μεσοβδόμαδο γάμο μπορεί να υποθέσετε ότι πραγματοποιείται το βράδυ όταν οι άνθρωποι τελειώνουν τη δουλειά - κάτι που μπορεί να συμβαίνει ή μπορείτε να έχετε μια μικρή ομάδα φίλων και οικογένειας που σχεδιάζουν να κάνουν άδεια για να παρατείνουν τους εορτασμούς. Αν κάνετε ένα γάμο στις 6 το απόγευμα για παράδειγμα, μπορείτε άνετα να είστε στο εστιατόριο ή την αίθουσα δεξιώσεων στις 8. Μπορείτε πάντα να κρατήσετε τη δεξίωση μέχρι αργα το βράδυ για να γιορτάσετε με μια μικρότερη ομάδα φίλων!

Το να το κρατάτε τοπικό και τις καθημερινές θα κάνει κατά κάποιο τρόπο τον προγραμματισμό παιχνιδάκι, αλλά φυσικά, υπάρχουν και μειονεκτήματα σε οποιαδήποτε επιλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 310 / position2: 629
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb