ΜΟΔΑ

Αυτά τα fashion trends θα τα υιοθετήσεις σίγουρα φέτος το χειμώνα

Βρήκαμε τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτά τα fashion trends θα τα υιοθετήσεις σίγουρα φέτος το χειμώνα
Nextweb Studio

Ψάξαμε ανάμεσα στις πασαρέλες και τα street styles των Εβδομάδων Μόδας και καταλήξαμε στα μεγαλύτερα trends που αξίζει να υιοθετήσουμε για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΗΣΥΧΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Η ήσυχη πολυτέλεια παραμένει η πιο πολυπόθητη αισθητική της φετινής χρονιάς, και παρόλο που υπάρχει αυξανόμενη διαμάχη γύρω από τον όρο και τους στενούς δεσμούς του με τον ελιτισμό, οι σχεδιαστές κλίνουν σε αυτόν και τον αγκαλιάζουν με τρόπους που δεν είχαν δει μέχρι τότε. Από μπλουζάκια με γιλέκο και τζιν μέχρι απλά, ζέρσεϊ φορέματα, όλες οι εμφανίσεις τέτοιου είδους δίνουν στην πολυφορεμένη φράση «less is more» μεγάλο νόημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

CLUTCH 

Οι tote bags πρωτοστάτησαν στη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι, οπότε φυσικά, η βιομηχανία άλλαξε τα πράγματα για τους επόμενους μήνες, φέρνοντας τις τσάντες clutch στο προσκήνιο. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι τσάντες clutch δεν είναι πρακτικές, αλλά σαφώς αυτό δεν αφορά τους κύκλους της μόδας αυτή τη στιγμή - ορισμένα πράγματα πρέπει απλώς να είναι κομψά και υπέροχα. Είδαμε πολλές από τις jumbo clutches στις πασαρέλες των Miu Miu, Jil Sander και Givenchy.

BOW WOW

Όσον αφορά τον στολισμό, οι φιόγκοι είναι για το φθινόπωρο ό,τι οι ροζέτες ήταν για την άνοιξη, επάνω σε μπλουζάκια, φορέματα, τσάντες και παπούτσια, από μικρά κορδελάκια, μέχρι τεράστιους φιόγκους. 

SCHOOL GIRL

Το σκωτσέτζικο καρό που ήταν φουλ τάση στα 90ς επέστρεψε για να δώσει μια british school φινέτσα στο ντύσιμο. Τα είδαμε στην πασαρέλα της Emilia Wickstead σε πράσινη βάση, ενώ στο Zimmermann σε μουσταρδί τόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 37 / position2: 627
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb