ENTERTAINMENT

Ήταν στο πιο δημοφιλές εξώφυλλο ever του Sports Illustrated: Πού είναι σήμερα η Kathy Ireland;

Πώς μοιάζει η καλλονή 34 χρόνια μετά το διάσημο εξώφυλλο;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ήταν στο πιο δημοφιλές εξώφυλλο ever του Sports Illustrated: Πού είναι σήμερα η Kathy Ireland;
Nextweb Studio

Η Kathy Ireland ήταν ένα από τα τελευταία τοπ μόντελ που έγινε διάσημη τη δεκαετία του '80, αλλά έγραψε ιστορία με μία της κίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1989, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, το οποίο παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο διάσημα εξώφυλλα περιοδικού που κυκλοφόρησε ποτέ.

Πριν από 50 χρόνια, το Sports Illustrated κυκλοφόρησε το πρώτο του ετήσιο τεύχος με μαγιό – κάνοντας αυτό που κάποτε ήταν μια εξειδικευμένη αθλητική έκδοση ένα από τα πιο δημοφιλή κι αγαπητά περιοδικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ το Swimsuit Issue ξεκίνησε ως πεντασέλιδο ένθετο για το περιοδικό, μέχρι το 1997 είχε γίνει ένα αυτόνομο τεύχος που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με το Forbes, παραμένει η πιο κερδοφόρα ενιαία έκδοση από οποιοδήποτε περιοδικό στον κόσμο.

Ενώ στις σελίδες του SI Swimsuit Issue εμφανίζονται πολλά γνωστά μοντέλα, όπως οι Cheryl Tiegs, Tyra Banks, Heidi Klum, Christie Brinkley και Kate Upton, το τεύχος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών είναι η 25η επετειακή έκδοση του 1989 με την Kathy Ireland στο εξώφυλλο.

Η Ireland εμφανίστηκε 13 συναπτά έτη στο Sports Illustrated Swimsuit Issues, συμπεριλαμβανομένων τριών εξωφύλλων – ένα από τα οποία όταν ήταν έγκυος. Ενώ το ρεκόρ της είναι σίγουρα εντυπωσιακό, τα επιτεύγματά της από τότε που έφυγε από τον κόσμο του μόντελινγκ είναι ακόμα πιο καθηλωτικά.

Αφού έκανε ένα πέρασμα από το Χόλιγουντ, βρίσκοντας ρόλους σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, το supermodel έκανε την απόλυτη επιτυχία στις επιχειρήσεις.

Πέρα από το ότι είναι μητέρα τριών παιδιών, η 51χρονη Ireland έχει δημιουργήσει μια μεγάλη επιχείρηση. Αφού έκανε ένα πέρασμα από το Χόλιγουντ, βρίσκοντας ρόλους σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, το supermodel έκανε την απόλυτη επιτυχία στις επιχειρήσεις.

Η Ireland έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων με προϊόντα για «να βρίσκει λύσεις για οικογένειες, ιδιαίτερα πολυάσχολες μητέρες». Στη συνέχεια κέρδισε τον τίτλο του πλουσιότερου supermodel στον κόσμο. Επιπλέον, είναι life coach και τρέχει ένα πρόγραμμα βοήθειας για ανύπαντρες μητέρες.

Δες πώς μοιάζει σήμερα η καλλονή supermodel

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 149 / position2: 518
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb