ENTERTAINMENT

Η εκρηκτική σχέση της Madonna με ράπερ που είχαμε ξεχάσει τελείως

Το 2021, ο αμερικανός ράπερ ισχυρίστηκε ότι η Madonna «του έκανε πρόταση γάμου»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η εκρηκτική σχέση της Madonna με ράπερ που είχαμε ξεχάσει τελείως
Collage

Η Madonna είναι κάτι πολύ περισσότερο από ποπ σταρ. Είναι ένα icon της ποπ. Παρόμοια με τους Beatles και τη ροκ μουσική, η Madonna ήταν το πρόσωπο της ποπ. Ήταν τολμηρή, αισθησιακή, αληθινή ποπ σταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δεκαετία του '80, ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Sean Penn και αργότερα τον Guy Ritchie.

Αλλά ανάμεσα στους γάμους της έβγαινε με τον συνάδελφό της, μουσικό, Vanilla Ice! Το ζευγάρι ήταν μαζί για λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά ο ίδιος είπε ότι η σχέση τους σταμάτησε απότομα αφού κυκλοφόρησε το βιβλίο της Sex, το οποίο ήταν πολύ γραφικό για τον κύριο Vanilla Ice. H Madonna, τότε ήταν 31, πήγε να δει τον Ice, τότε 24 στη σκηνή. Στη συνέχεια, η Madonna πήγε στα παρασκήνια και τον φλέρταρε. 

Ο Ice υπέθεσε ότι πρέπει να κάνει λάθος, καθώς νόμιζε ότι η Madonna ήταν πολύ διάσημη για να ενδιαφέρεται γι 'αυτόν - σίγουρα ήταν παρεξήγηση! Μόνο που δεν ήταν. Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά και αυτή τη φορά δεν υπήρξε κανένα μπέρδεμα...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reggie Keyohara III (@rkeyoharaiii)

Ένας δισκογραφικός διευθυντής είχε επιβεβαιώσει ότι η τραγουδίστρια του "Like a Virgin" στην πραγματικότητα, ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του. Μετά από ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο, άρχισαν να βγαίνουν. Και τα πράγματα ήταν ωραία για λίγο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ράπερ Ice Ice Baby - πραγματικό όνομα Rob Van Winkle - έβγαινε με τη Μadonna για οκτώ μήνες στο απόγειο της φήμης του το 1991, αφού το ντεμπούτο του άλμπουμ, To The Extreme, είχε γίνει το χιπ-χοπ άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις!

Το 2021, ο αμερικανός ράπερ ισχυρίστηκε ότι η Madonna «του έκανε πρόταση γάμου» όταν ήταν μαζί, αλλά αποκάλυψε κιόλας γιατί τελείωσε τη σχέση. 

«Τα πράγματα πήγαιναν τόσο τρελά και γρήγορα, φίλε. Ήμουν απλώς, "Τι; Νόμιζα ότι ο άντρας πρέπει να κάνει πρόταση γάμου!"», είπε. «Είπα: «Περίμενε ένα λεπτό, αυτό είναι πολύ γρήγορο. Μόλις ξεκινάω την καριέρα μου και είμαι πολύ μικρός για αυτό.»

Ο ράπερ είπε ότι τελικά χώρισε με την Madonna αφού δημοσίευσε το διαβόητο βιβλίο της,Sex το 1992. «Αυτό ήταν που κατέστρεψε τη σχέση μεταξύ εμένα και εκείνης», είπε ο ράπερ, υποστηρίζοντας: «Με έβαλε σε αυτό το βιβλίο χωρίς τη συγκατάθεσή μου, χωρίς να το γνωρίζω ή τίποτα.

«Έβγαινα μαζί της εκείνη την περίοδο, και δεν ήξερα τίποτα!», συνέχισε, λέγοντας ότι ρώτησε την τραγουδίστρια: «Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Και γιατί μου το έκανες αυτό;» Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να της κάνω μήνυση. Δεν ήθελα. Είπα: «Δεν το χρειάζομαι όλο αυτό. Ας το λήξουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 96 / position2: 2958
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb