ENTERTAINMENT

Η Lucille Ball υπέφερε από ένα πρόβλημα υγείας στα κρυφά: Το μάθημα που μπορούμε να πάρουμε εμείς

Δεν το είχε πει πουθενά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Lucille Ball υπέφερε από ένα πρόβλημα υγείας στα κρυφά: Το μάθημα που μπορούμε να πάρουμε εμείς

Αν και είναι πάντα διασκεδαστικό να μαθαίνεις περισσότερα για την ιστορία ζωής ενός διάσημου σταρ, οι άνθρωποι έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για τις βιογραφίες. Κάποιες είναι αποκαλυπτικές και άλλες δεν λένε τίποτα νέο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό δεν ισχύει όμως για την ηθοποιό Lucille Ball. Ακόμα κι αν οι θαυμαστές της παρακολούθησαν κάθε επεισόδιο της κωμικής σειράς της δεκαετίας του 1950, I Love Lucy και έμαθαν περισσότερα για τον γάμο της με την Desi Arnaz, στο Being The Ricardos, ορισμένα σημεία της ζωής της δεν ήταν γνωστά στο κοινό. Πριν πεθάνει το 1989, η αγαπημένη κωμική ηθοποιός είχε καρδιακά προβλήματα.

Πριν πεθάνει, η Lucille Ball είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Οι θαυμαστές του I Love Lucy δεν γνώριζαν ότι η ηθοποιός ήταν τόσο άρρωστη. Σύμφωνα με το People, ο Δρ Michael Hunter μοιράστηκε περισσότερα για την κατάσταση της υγείας της στην τηλεοπτική εκπομπή Autopsy, The Last Hours... 

Ο Δρ Hunter είπε, "Το πιστοποιητικό θανάτου της Lucille αναφέρει την κυστική έσω νέκρωση ως αιτία θανάτου. Η κυστική έσω νέκρωση είναι η διάσπαση των μυών, του κολλαγόνου και της ελαστίνης στα μεγάλα αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα και τα κάνει υπερευαίσθητα σε κάθε χτύπημα γρατσουνιά και πληγή".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2010, η Lucie Arnaz, η κόρη της Lucille Ball, μοιράστηκε περισσότερα για την υγεία της μητέρας της σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε το Go Red For Women.

Σύμφωνα με τους Times News, είπε ότι η Ball δεν επικεντρώθηκε ποτέ στην αυτοφροντίδα και εξήγησε: «Είναι η ιστορία ενός κοινού ανθρώπου πραγματικά. Το να μην φροντίζεις τον εαυτό σου, γιατί νομίζεις ότι δεν αξίζει να χάσεις χρόνο, να ασχοληθείς με τα δικά σου θέλω». 

Αν είχε ασχοληθεί με την υγεία της, τώρα τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.

Η Arnaz είπε ότι η μητέρα της είτε δεν ήταν σίγουρη για το τι συνέβαινε, είτε δεν ήθελε η κόρη της ή κάποιος άλλος να ανησυχεί για εκείνη. Εξήγησε, «Δεν υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια που γνώριζα εκείνη τη στιγμή ή τα γνώριζε εκείνη τη στιγμή. Αν υπήρχε, δεν μου το είπε, και αυτό είναι επίσης συγκλονιστικό. Δεν ήθελε να τρομάξει τον κόσμο, ούτε καν εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 462 / position2: 1077
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb