ΜΟΔΑ

Κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις η Athens Fashion Trade Show!

Και φέτος η Αthens Fashion Trade Show κατάφερε να συνδυάσει με μεγάλη επιτυχία τη μόδα με την επιχειρηματικότητα!

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 28, 2023
Κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις η Athens Fashion Trade Show!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εμπορική έκθεση μόδας, Athens Fashion Trade Show, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, 213 brands από το χώρο της μόδας παρουσίασαν τις επικρατέστερες τάσεις για το Χειμώνα 2023 και το Καλοκαίρι 2024. Εκθέτες, σχεδιαστές, νέοι δημιουργοί καθώς και σπουδαστές από τις κορυφαίες σχολές μόδας στην Ελλάδα, έδειξαν τις τελευταίες τάσεις για τις ερχόμενες σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στις παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν και η Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας. Οι σχεδιαστές - μέλη που πήραν μέρος στην Athens Fashion Trade Show ήταν οι: ο Γιώργος Ελευθεριάδης, η Λιάνα Καμπά, η Ιωάννα Κουρμπέλα, η Ορσαλία Παρθένη, ο Γιάννης Τόγκος με το brand Κathy Ηeyndels, ο Κωνσταντίνος Τσιγαρός και ο Βασίλης Ζούλιας, οι οποίοι παρουσίασαν τις νέες τάσεις και τις συλλογές τους για το καλοκαίρι 2024.

Έμποροι με καταστήματα από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν την Αthens Fashion Trade Show για να επιλέξουν τις επόμενες συλλογές τους και να διευρύνουν την προϊοντική τους γκάμα. Επιπλέον, οι επισκέπτες της Αthens Fashion Trade Show ενθουσιάστηκαν με τα brands υψηλής ποιότητας, καθώς και από τη νέα δομή των εκθεσιακών περιπτέρων που έδωσαν πνοή εξωτερικού.

Περιοδικά μόδας, κορυφαίοι φωτογράφοι, Fashion influencers ήταν όλοι εκεί. Η Άννα Μαυρίδη, η Λία Μπαρόλα ήταν ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και φέτος η Αthens Fashion Trade Show κατάφερε να συνδυάσει με μεγάλη επιτυχία τη μόδα με την επιχειρηματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, η εμπορική έκθεση αποτέλεσε για ακόμη μία χρονιά πόλο έλξης για επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που θέλησαν να ενημερωθούν για τα τελευταία trends σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ.

Είναι ξεκάθαρο πως η Athens Fashion Trade Show δε σταματά να εξελίσσεται! Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας είναι από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου 2024 με νέες προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024.

www.athensfashiontradeshow.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 1273 / position2: 2151
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb