ENTERTAINMENT

Το σοκαριστικό υλικό που χρησιμοποιεί η Jennifer Aniston για να παραμείνει νέα

Όλοι οι τρόποι που δοκιμάζει η Jen Aniston για να νικήσει το χρόνο
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το σοκαριστικό υλικό που χρησιμοποιεί η Jennifer Aniston για να παραμείνει νέα
Nextweb Studio

Σε συνέντευξη της στη Wall Street Journal, η Jennifer Aniston επιβεβαίωσε ότι λαμβάνει εβδομαδιαίες ενέσεις πεπτιδίων για να διατηρήσει νεανική εμφάνιση και να προλαμβάνει τις ρυτίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός των «Friends» φάνηκε σίγουρη ότι τα πεπτίδια είναι το μέλλον στους τρόπους αντιγήρανσης. Παρόλα αυτά, ενώ τα πεπτίδια αποτελούν πρωταρχικό συστατικό σε πολλά αντιγηραντικά προϊόντα εδώ και χρόνια, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα οφέλη τους δεν έχουν επαληθευτεί πλήρως. Επιπλέον, ανάλογα με τον τύπο του πεπτιδίου που χρησιμοποιείται, η θεραπεία κοστίζει από $100 έως $1.000, με τον μέσο όρο να είναι $500. Δεν το λες και οικονομική μέθοδο!

Ενσωματώνει την αντιγήρανση στη ρουτίνα περιποίησης και το φαγητό της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jennifer Aniston φαίνεται να πιστεύει ότι το κολλαγόνο είναι μια πηγή νεότητας για το δέρμα της. Η Vital Proteins, μια μάρκα ευεξίας όπου η Aniston υπηρετεί ως Chief Creative Officer, επιβεβαίωσε ότι ενσωματώνει κολλαγόνο στην ημέρα της ανακατεύοντάς το στον καφέ και το νερό της, προσθέτοντάς το σε smoothies και τσιμπολογώντας μπάρες κολλαγόνου όλη την ημέρα. . Της αρέσει να έχει κολλαγόνο σε μορφή τροφής ή συμπληρώματος γιατί θρέφει το σώμα της εσωτερικά ενώ φέρνει εξωτερικά οφέλη.

Επιπλέον, η ηθοποιός ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή και θρέφει το σώμα της με άφθονο νερό όλη την ημέρα.Η Aniston ενυδατώνει και πλένει το πρόσωπό της καθημερινά, αλλά αποφεύγει το υπερβολικό πλύσιμο. Πιστεύει στη δύναμη του SPF 50 για την αντιγήρανση, οπότε το φοράει κάθε φορά που βγαίνει έξω. Η Aniston χρησιμοποιεί επίσης ένα σέρουμ για να μειώσει τις λεπτές γραμμές και να ενυδατώσει το δέρμα για μια υγιή λάμψη.

Τέλος, η ηθοποιός του «The Morning Show» ομολόγησε ότι μία αισθητικός της πρότεινε μια περιποίηση προσώπου με… σπέρμα σολομού — και της κίνησε το ενδιαφέρον. «Πρώτα απ’ όλα, είπα: «Σοβαρά μιλάς; Πώς παίρνετε το σπέρμα του σολομού;» θυμάται. Ενώ η Aniston δοκίμασε το συστατικό της εφεύρεσης, δεν είναι σίγουρη αν τελικά ήταν αποτελεσματικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 148 / position2: 848
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb