ENTERTAINMENT

Διάσημοι που δεν ήξερες πως πάλεψαν με την κατάθλιψη στη ζωή τους

Μερικά από τα πιο γνωστά αστέρια στη βιομηχανία του θεάματος όχι μόνο ήταν πολύ ανοιχτά σχετικά με την κατάθλιψή τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημοι που δεν ήξερες πως πάλεψαν με την κατάθλιψη στη ζωή τους
Collage

Υπάρχει μια λανθασμένη πεποίθηση ότι οι διασημότητες έχουν ανοσία από την κατάθλιψη, ή τουλάχιστον η ιδέα ότι η φήμη και η περιουσία θα τους διευκολύνει να την αντιμετωπίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αυτόν τον λόγο, πολλοί διάσημοι άνθρωποι αισθάνονται ενοχές όταν υποφέρουν από μια πάθηση ψυχικής υγείας που επηρεάζει το 18% των ενηλίκων στον κόσμο, επειδή νιώθουν ότι απογοητεύουν τους θαυμαστές τους.

Από την άλλη πλευρά, μερικοι από τους πιο γνωστούς διάσημους στη βιομηχανία του θεάματος όχι μόνο ήταν πολύ ανοιχτά σχετικά με την κατάθλιψή τους, αλλά αποδεικνύουν επίσης ότι όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Lili Reinhart, ηθοποιός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν τα καταφέρει στην επιτυχημένη σειρά Riverdale του CW, η Lili Reinhart ήταν μόνο μία από τις χιλιάδες νεαρές ηθοποιούς που είχαν μεγάλα όνειρα. Και, δυστυχώς, οι αμέτρητες οντισιόν σε συνδυασμό με την αδυναμία της να αποδώσει ρόλους στην αρχή επηρέασαν την ψυχική της υγεία, για να μην αναφέρουμε τα οικονομικά της. Αν και η εξασφάλιση του ρόλου της Betty Cooper βοήθησε να μετριάσει πολύ το άγχος, συνεχίζει να κάνει θεραπεία, γεγονός που δεν ντρέπεται να μοιραστεί με τον κόσμο. Έχει εκδώσει ένα βιβλίο με ποιήματα με τίτλο Μαθήματα Κολύμβησης που αντανακλάται στους αγώνες της με την κατάθλιψη.

Miley Cyrus, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός

Η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε εύκολα να διαχειριστεί τη διασημότητα, όταν έπαιξε τον φανταστικό κεντρικό χαρακτήρα της σειράς Hannah Montana του Disney Channel. Δεδομένου ότι η σειρά κράτησε σε όλα τα εφηβικά της χρόνια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε να καταλάβει ποια ήταν όταν η σειρά τελείωσε. Αναφέρει επίσης ότι δεχόταν bullying. Αναζήτησε ιατρική θεραπεία για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματά της. 

Jared Padalecki, Ηθοποιός

Ο Jared Padalecki βίωσε μια κρίση ψυχικής υγείας στα γυρίσματα σε ηλικία 25 ετών. Ένας γιατρός με τον οποίο μίλησε εκείνη την ημέρα του διέγνωσε κλινική κατάθλιψη. Έκτοτε, ο Padalecki ήταν πολύ ενεργός στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την κατάθλιψη, δημιουργώντας μια καμπάνια με μπλουζάκια που ονομάζεται «Always Keep Fighting» και συνεργαζόταν με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση To Write Love on Her Arms, η οποία βοηθά άτομα με μια σειρά από προβλήματα ψυχικής υγείας να δεχτούν την υποστήριξη που χρειάζονται.

Lady Gaga, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός

Η Lady Gaga έχει μια εξαιρετική καριέρα εδώ και μιάμιση δεκαετία και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι πετυχημένη. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ζωή της ήταν τέλεια. Υπέφερε από άγχος και κατάθλιψη για όλη της τη ζωή, κάτι που αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Billboard το 2015. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 211 / position2: 472
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb