ENTERTAINMENT

Ζευγάρια της showbiz που παραμένουν τρομερά ερωτευμένα

Κάνουν τη διαφορά στη νόρμα των διασημοτήτων
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζευγάρια της showbiz που παραμένουν τρομερά ερωτευμένα
Collage

Συνήθως η βιομηχανία του θεάματος έχει ένα σωρό αποτυχημένες προσπάθειες οικογενειακής ευτυχίας, απίστευτα σκάνδαλα και χωρισμούς. Όχι όμως σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Penélope Cruz και Javier Bardem

Αν και η Penélope Cruz και ο Javier Bardem είναι παντρεμένοι για κάτι περισσότερο από δώδεκα χρόνια, προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους ιδιωτική. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1992 ενώ πρωταγωνιστούσαν στο Jamón Jamón, αλλά μόνο όταν δούλεψαν μαζί στην ταινία του 2008 Vicky Cristina Barcelona, η αγάπη τελικά άνθισε. Αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους δύο χρόνια αργότερα και αυτές τις μέρες είναι γονείς δύο παιδιών: ενός γιου και μιας κόρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Victoria και David Beckham

Μια φορά κι έναν καιρό, το 1997, όταν η Victoria Adams ήταν στο απόγειο της φήμης ως μέλος των Spice Girls και ο David Beckham καθιερωνόταν ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Δύο χρόνια αργότερα, γιόρτασαν τον γάμο τους με απίστευτη υπερβολή. Ο γάμος τους έχει σχεδόν φτάσει το τέταρτο του αιώνα και έχουν τέσσερα παιδιά!

Sarah Michelle Gellar και Freddie Prinze Jr.

Το απόλυτο ζευγάρι διασημοτήτων της δεκαετίας του '90 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1997 ενώ πρωταγωνιστούσε στο I Know What You Did Last Summer. Fast forward στο 2000, και η Sarah Michelle Gellar και ο Freddie Prinze Jr. έγιναν επίσημα ζευγαράκι. Ένα χρόνο αργότερα, ο ηθοποιός She’s All That έκανε πρόταση γάμου στο αστέρι Buffy the Vampire Slayer και ένα χρόνο μετά, έκαναν το γάμο τους στο Μεξικό. Δύο δεκαετίες μετά, παραμένουν το απόλυτο παραμυθένιο ζευγάρι, με μια 13χρονη κόρη και έναν 11χρονο γιο.

Beyoncé και Jay-Z

Ένα από τα πλουσιότερα και πιο επιτυχημένα ζευγάρια στη μουσική βιομηχανία, η Beyoncé και ο Jay-Z έχουν έναν από τους πιο αξιοσημείωτα σταθερούς γάμους που μπορεί κανείς να φανταστεί. Η Queen Bey και ο μεγιστάνας της ραπ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2000, όταν εκείνη ήταν 18 ετών και εκείνος 31. Ένα χρόνο αργότερα, έγιναν ζευγάρι, αλλά αντί να βιαστούν τα πράγματα, περίμεναν μέχρι το 2008 για να παντρευτούν, κάτι που έκαναν κρυφά. Μεγαλώνουν τρία παιδιά και παραμένουν στην κορυφή του μουσικού παιχνιδιού.

Jessica Alba και Cash Warren

Όπως συμβαίνει με πολλά ζευγάρια διασημοτήτων, η Jessica Alba και ο Cash Warren γνώρισαν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον σε επαγγελματικό επίπεδο όταν εμφανίστηκαν στην ταινία Marvel Extended Universe το 2004 Fantastic Four. Λίγο αργότερα, συνειδητοποίησαν ότι love is in the air. Μετά από τέσσερα χρόνια μαζί, παντρεύτηκαν το 2008. Eχουν δύο κόρες και έναν γιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
14 / position1: 52 / position2: 650
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb