ENTERTAINMENT

Αυτός διάσημος σταρ, αυτή επιχειρηματίας: O γάμος τους κράτησε μόλις 14 μέρες και δεν τον θυμάται κανείς

Ξεπέρασαν και τον Απόστολο Γκλέτσο!

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2023
Αυτός διάσημος σταρ, αυτή επιχειρηματίας: O γάμος τους κράτησε μόλις 14 μέρες και δεν τον θυμάται κανείς
Nextweb Studio

Οι γάμοι του Χόλιγουντ σίγουρα γεννούν πολλά ερωτήματα και προκαλούν έκπληξη, κυρίως κρίνοντας από το πόσο εύκολα παντρεύονται και χωρίζουν συνεχώς οι διάσημοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πραγματική έκπληξη όμως προκαλούν οι γάμοι που διαρκούν ελάχιστα, όπως αυτός του Eddie Murphy και της Tracey Edmonds, που κράτησε μόλις δύο εβδομάδες.

Ο Murphy για χρόνια ήταν γνωστός στο Χόλιγουντ ως player, αφού είχε βγει με πολλά διάσημα κορίτσια, είχε αρραβωνιαστεί δύο φορές με τη Whitney Houston και την Paige Butcher κι έχει στο σύνολο 11 παιδιά, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι 34 ετών και το μικρότερο 5 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ των διάσημων σχέσεών του είναι η Spice Girl, Mel Β, η Halle Berry και η Toni Braxton, ενώ ο γάμος του με τη Nicole Mitchell κράτησε συνολικά 17 χρόνια και έκαναν 5 από τα 11 παιδιά του μαζί.

Μέσα στις σχέσεις του ήταν και με την επιχειρηματία και τηλεοπτική παραγωγό Tracey Edmonds, με την οποία έβγαινε ραντεβού για ένα χρόνο, στους έξι μήνες αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν λίγο καιρό αργότερα για να χωρίζουν 14 ημέρες μετά.

Ενώ ο γάμος τους δεν ήταν τεχνικά νόμιμος στις Ηνωμένες Πολιτείες, το δίδυμο, στην ουσία, αντάλλαξε όρκους και δαχτυλίδια, καθιστώντας τον μια αρκετά επίσημη κίνηση.

Τι συνέβη

Παρά το γεγονός ότι το δίδυμο θεωρούνταν ερωτευμένο, τα πράγματα στράβωσαν αρκετά γρήγορα στη σχέση, τόσο πολύ που η Tracey υπέβαλε αίτηση διαζυγίου 14 ημέρες αργότερα! Σύμφωνα με την Huff Post, η Edmonds αποφάσισε να διακόψει το γάμο τους λόγω της αλλαγής συμπεριφοράς του Eddie.

Ένας φίλος της Tracey αποκάλυψε ότι ο Eddie έγινε πολύ "δεσποτικός και σωματικά εκφοβιστικός" ξαφνικά και επέμενε η μητέρα του να τους συνοδεύσει στο μήνα του μέλιτος", υποστηρίζουν οι φήμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 148 / position2: 580
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb