ENTERTAINMENT

Η πριγκίπισσα των σκουπιδιών: H ιστορία της έφηβης σταχτοπούτας της Ινδίας που έγινε διάσημη

Σε ηλικία μόλις 15 ετών, η Maleesha Kharwa έχει ήδη φιγουράρει στα εξώφυλλα διεθνών περιοδικών μόδας όπως η Vogue
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η πριγκίπισσα των σκουπιδιών: H ιστορία της έφηβης σταχτοπούτας της Ινδίας που έγινε διάσημη

Η Maleesha Kharwa μεγάλωσε στη διαβόητη παραγκούπολη Dharavi της Βομβάης, αλλά χάρη σε μια τυχαία συνάντηση με έναν Αμερικανό ηθοποιό, έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή έφηβα μοντέλα της Ινδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ηλικία μόλις 15 ετών, η Maleesha Kharwa έχει ήδη φιγουράρει στα εξώφυλλα διεθνών περιοδικών μόδας όπως η Vogue και το Cosmopolitan, έχει γίνει το πρόσωπο μιας πολυτελούς μάρκας περιποίησης δέρματος και έχει συγκεντρώσει πάνω από 300.000 ακόλουθους μόνο στο Instagram.

Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην Ινδία και είναι σχεδόν αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι μόλις πριν από τρία χρόνια ήταν απλώς ένα άλλο κορίτσι στις φτωχογειτονιές της Βομβάης. Μόνο χάρη σε μια τυχερή συνάντηση με τον ηθοποιό του Step Up 2: The Streets και του Grey’s Anatomy, Robert Hoffman, η ζωή της άλλαξε άρδην και είχε την ευκαιρία να ζήσει την παιδική της φαντασίωση να γίνει μια μέρα μοντέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maleesha Kharwa (@maleeshakharwa)

«Η ζωή μου έχει αλλάξει», είπε η Maleesha στο The National. «Πριν δεν ήμουν σε αφίσες, εφημερίδες ή τηλεοπτικά κανάλια, αλλά τώρα βρίσκομαι σε όλο τον κόσμο. Όλοι με αναγνωρίζουν και μου ζητούν selfies. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να γίνω μοντέλο. Άρχισα να ονειρεύομαι να γίνω μοντέλο όταν ήμουν πέντε χρονών... Ονειρεύομαι να γίνω σούπερ μόντελ μια μέρα».

Πριν από τρία χρόνια, ο Robert Hoffman βρισκόταν στη Βομβάη για να γυρίσει ένα μουσικό βίντεο, όταν παρατήρησε αυτό το εντυπωσιακό κορίτσι να κάθεται σε ένα στρώμα μέσα σε μια αυτοσχέδια σκηνή. Μίλησε μαζί της και αργότερα δημοσίευσε ένα βίντεο της στα social media, το οποίο έγινε viral σχεδόν αμέσως. Δεν πέρασε πολύς καιρός, η Maleesha ήταν διάσημη και οι ευκαιρίες για δουλειές άρχισαν να εμφανίζονται σε κάθε βήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έφηβη άρχισε να παίρνει δουλειές και το πρώτο πράγμα που έκανε με τα σημαντικά της κέρδη ήταν να βγάλει την οικογένειά της από την παραγκούπολη και σε ένα αξιοπρεπές διαμέρισμα ενός δωματίου.

«Παλιότερα, δεν είχαμε ηλεκτρικό ρεύμα, έπρεπε να πάμε μακριά για να φέρουμε νερό, αλλά τώρα έχουμε μια σύνδεση ρεύματος, υπάρχει ανεμιστήρας οροφής και έχουμε νερό βρύσης!», είπε το έφηβο μοντέλο. «Ο δήμος συχνά κατεδάφιζε τις καλύβες μας, αλλά τώρα έχουμε μια πιο ασφαλή στέγη πάνω από το κεφάλι μας. Ο πατέρας μου είναι περήφανος για μένα!». Φέτος, η Maleesha Kharwa έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της πολυτελούς μάρκας ομορφιάς Forest Essentials «The Yuvati Collection», και η εκπληκτική ιστορία της δεν δείχνει να τελειώνει σύντομα. Αν μη τι άλλο, η 15χρονη γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθώς συνεχίζει να τραβάει την προσοχή τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης. Συχνά αναφέρεται ως η «Πριγκίπισσα της φτωχογειτονιάς», η Maleesha έχει γίνει σύμβολο ελπίδας για τα εκατομμύρια άλλων εφήβων που ονειρεύονται μεγάλα όνειρα στις φτωχογειτονιές της Ινδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 274 / position2: 3489
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb